tiistai 4. joulukuuta 2012

PIKKUJOULUT VOL2

Lauantaina laittauduttiin Lauran kanssa meillä ja suunnattiin kahdeksan jälkeen Kaarleen Finanssin pikkujouluihin. Mun suunnitelmissa oli olla valmis jo viiden aikaan ettei tuu kauheeta kiirettä ja meijän itseasiassa ois pitäny keretä mennä yhelle koulukaverillekin etkoileen. No, eihän se ollut ihmekään kun viideltä olin vielä ostamassa Anttilasta kenkiä, vielä puoli kahdeksalta ommellaan ompelukoneella Lauran kanssa mun mekkoa ja viinipulloa ei oltu edes sillon vielä avattu :D Success. Jossain vaiheessa poltin vielä 200-asteisella kiharruspuikolla Lauraa olkapäähän ja se hengaili sitten loppuajan meillä kylmäpussi kädessä ja jeesuslaastari olalla. Anteeksiiiiii:'( No, onneks sillä ei ollu mekkoa vaan jakku nii ei ollu maailmanloppu :D


Kollaasi

Tässä mun pikkujouluvol2 -asukokonaisuus. Mää hienosti nämä vaatekappaleet numeroinkin tähän kollaasiin mutta, hitto, kaikki paitsi kengät ja ripset ovat H&M:ltä niin mitäpä tässä turhia erittelemään:D Eli perus H&M-hinnat myös. Mekko oli minusta suht. halpa 29€! Se oli vaan kyllä tosiaan hassun mallinen siinä mielessä, että aina kun yläosa oli sopiva niin pylly ei mahtunu tuonne sisään ja sitten ku pylly mahtu niin yläosa oli aivan liian iso.. Hmm, sounds like a need for a diet:D mutta ostin kuitenkin suosiolla sen isomman koon ja pienennettiin Lauran kanssa sitä sitten meillä:) Kengät ostin Anttilasta 49 eurolla ja olivat koko illan tosi hyvät jalassa, harvoin jaksan nuinkin korkeilla koroilla koko iltaa kekkuloida! Tekoripsetkin Anttilasta. 


Hakutulokset kohteelle iPhone58Kollaasi1
Hiukset kiharsin osittain sillä paksulla kiharruspuikolla ja osittain sillä ohuella (tai oikeastaan loivempia kiharoita korjailin sillä ohuemmalla). 

IMG_0286

Silmämeikkiin mulla oli se uskomaton idea, mutta se ei oikein nyt sopinut näihin vaatteisiin, niin jäi tekemättä. Ehkäpä pikkujoulutVol3:siin sitten ensi perjantaina vois yrittää saada ne aikaseksi. Juu, kinkereitä riittää. Silmämeikiksi muodostui siinä kiireessä sit perus smoky eye.

iPhone54
Tuo Lauran kultainen jakku oli aivan ihana, minäkiiiiii haluaaaaaannn!

IMG_0289

Ensi perjantain kolmansia pikkujouluja odotellessa :D

-Iina-

16 kommenttia :

  1. Ihanainen naikkonen siellä!! Tyksin sun mekkoa :))) ensi perjantain pikkujouluja todellakinn ootellessa

    T. herkkupeppu-lape joka söi 2000 keksiä tänään

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus! Ja mitkä pikkujoulut sulla on perjantaina >:)

    VastaaPoista
  3. Uuuh miten ihana mekko! <3 ja toi sun meikkiki kiva! :)osaispa itekki meikata yhtä nätisti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Practice practice practice;) nii se oon minäki oppinu:)

      Poista
  4. Kaunotar! Saanko sun poskipäät? :DD Mutta tosiaan, vallan kauniina olet pikkujouluillut :)

    VastaaPoista
  5. Ihana silmämeikki! Just saying :)xx

    sparkwithme.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Kauniita tyttöjä, ja ihana mekko Iina! Ihastuin ihan täysin :)Määki tahon! :)

    VastaaPoista
  7. hei kerro miten oot tehny ton kollaasin?? noi pallot numeroiden kohdalla on tosi kivat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tuskalla, hiellä ja vaivalla:D ilmaisella ohjelmalla kuin Gimp joka vastaa esim paint shop prota. Kuvat leikataan lasso-työkalulla ja lisätään uusiksi layereiksi luodulle taustalle. Pallot tein suurentamalla kynän kokoa ja vähentäällä opacityä niin niistä tulee tuollaiset kuulaat. Pallotkin tehdään omalle layerilleen ja se tuodaan kaikkien muiden kuvalayereiden päälle. Numeroinnin tein picasan kuvanmuokkausohjelmassa. Varmasri tuommoisen tekemiseen ois helpompikin tapa mutta itse raivasin tieni tämän kautta:D toivottavasti sai jtn selkoa.

      Poista
    2. thänkjuu! pitää yrittää tehdä :D ensin täytyy vaa ladata toi ohjelma koneelle..

      Poista
    3. Jeps:) kysäse jos tarttet lissää neuvoja!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...