perjantai 14. helmikuuta 2014

KUKKUU, ONKO TÄÄLLÄ KETTÄÄN?

Ajattelin tulla ilmoittamaan, että minä ja blogi ollaan vielä elossa! Myönnettäköön, vuosi 2014 blogin suhteen on alkanu melko hiljaisissa merkeissä. Todellisuudessa mun oma elämä on ollut sellasta hullunmyllyä taas koulun alkamisesta asti, että yksinkertaisesti blogi tai kuvaaminen ei ole käynyt mielen vieressäkään. Törmäsin äsken vanhaan työkaveriin kaupassa ja hän sanoi, että blogiani on hauska lukea, ja tuli vaan sellanen fiilis että perkule! Minä postaan tänään! :D 
Tällä hetkellä eniten aikaa vievät työ ja koulu ehdottomasti. Olen myös yrittänyt keretä käymään vähintään joka toinen päivä salilla tai jumpalla ja viikonloput onkin mennyt akkuja lataillessa. Meidän taloyhtiössä on myös käynnistynyt putkiremontti vuoden alusta alkaen ja joudumme kylpyhuoneremontin vuoksi muuttamaan melkein 2 kuukaudeksi pois kotoa (!) ihan pian. Onneksi on hyvä tukiverkosto Oulussa niin majoitus muualla ei tule olemaan ongelma. Itseasiassa asutaan ensin meidän kotona ja sitten Laurin kotona :D Jännä kevät edessä! Ja oih, vaikka kuinka rakastan herätä joka aamu klo 7.00 poran ääneen tai siihen, että meidän eteisessä makkaa 3 työreiskaa ja sörkkii jotain samaa antennirasiaa, niin vieläkin enemmän rakastan sitä, että oon saanut suunnitella kokonaan itse meidän rempattavan kylppärin sisustuksen!! Aivan liian mielissään. Voi kuulkaa, siitä tullee U-P-E-A. Remontti on varmaan huhtikuussa valmis niin otan sitten heti ennen ja jälkeen kuvat tänne blogiin :)

Tässä on parin viikon takaisen tupari-illan asua, tukkaa ja meikkiä. Kevättä kohden mentäessä huomaan että itsellä ainakin tuo ilta-silmämeikin käyttö vähenee automaattisesti. Liian tumma näyttää suttuiselta. Tänään ollaan kans lähdössä rentoon illanviettoon ja mietin että millastahan tukkaa sitä tänään laittais. Kihara on jotenkin jo niin tylsä, mutta aina niin hyvä! Haluaisin joskus laittaa jonkin kivan nutturankin, mutta sitten on se riski, että jos päätyykin heittämään jalalla koriasti jossakin niin se on kohta sellanen harakanpesän näkönen. Tarvisin 100 pinniä että se nuttura pysyis menossa mukana. Auki siis varma valinta. NIIN; ehotuksia? :)Että sellasta näin! Ku mää vaan voin tälleen postaukseksi muuttua! 8D Olo on super.

-Iina-

NIIN JA HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKKI KIVOILLE BLOGINI LUKIJAKAVEREILLE ! <3


4 kommenttia :

 1. Kiva, kun kirjoittelet..edes harvoin :) blogissa on kivaa positiivista energiaa ja sisustusjutut on mun lemppareita, odotan siis innolla postausta uudesta kylppäristä sitten kun on sen aika :) mukavaa kevättä iina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi! :) täältä pessee kyllä postausta aina kun löytyy sellanen rako että pystyy käyttämään energiaansa muuhunkin kuin töihin ja kouluun :)

   Poista
  2. NIIN! ja sullekin hyperkivaa kevättä!:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...