torstai 21. toukokuuta 2015

TERE TAMPEREE

Pitkästä aikaa täällä! Jos joku on ihmetellyt hetkellistä hiljaiseloa niin WISAPin Facebook-sivuilla kerkesinkin jo ilmottamaan, että sitä on oltu ruisailemassa risteilyllä niinkö Ristoffer konsanaan! Blogiin en kerennyt updatea tehdä kun siinä niin hässäkässä lähettiin. Oltiin siis rakkaan mamman kanssa Välimeren risteilyllä, mutta siitä myöhemmin! :)

Nyt ois vuorossa huhtikuussa pyöräytetty Tampereen reissu. Oli pitkästä aikaa ihana nähdä rakasta lapsuudenystävää Lauraa <3 

P1011604

Me vietettiin koko pidennetty viikonloppu ihan kahestaan - tyttöjen laatuaikaa. Käkätettiin vaan koko ajan, just niinku sillon 5-vuotiaina tarhassa :D Nauruterapia on kyllä parasta mahollista terapiaa!

Laura vei mut käymään Tampereen tornihotellissa ja olihan se kyllä upea! Ei oo palijoo tommosia Oulussa tai missään muuallakaan Suomessa! Tornihotellin skybarin fiilis oli tosi rento, valovoimainen ja energinen ja kesällä hotellin valtava kattoterassi vie tunnelman varmaan kyllä ihan eri sfääreihin asti. 

Baarissa oli tosi trendikäs ja raikas sisustus ja etenkin kaikki valaisimet oli mun mielestä tosi ovelia!
P1011622

P1011623

P1011624

Myös hotellin alakerran ravintola oli tunnelmallinen, mutta samalla valoisa.
P1011631

Tää tais olla viides tai kuudes kerta kun kävin Tampereella, joista ensimmäiset on lähinnä Särkänniemi-reissuja penskana, yks tanssikisareissu ja kaksi viimeistä nyt vuoden sisään Lauran luo. En ollu silti vielä saanu Tampereesta oikein sellasta kokonaiskuvaa päähäni. Nuo Tornihotellin näkymät Lauran turistiopastuksella höystettynä nyt viimeistään loi mulle semmosen näkemyksen Tampereesta ja tykkäsin kyllä näkemästäni! Loppujen lopuksi se ei ylhäältä käsin näytä sen isommalta kuin Oulu, vaikka sitä onkin. Voisin kuvitella asuvani siellä vielä joskus. Ja mikä tärkeintä - tällä reissulla ei ees menny hermo Tampereen murteen kanssa! :D Varsinki ko sai vaan kälättää oulua Lauran kanssa menemään. Parissa paikassa vähän päät kääntyili :D

P1011601

P1011600

P1011594

P1011607

Lauantaisella Hämeenkadulla oli mukavasti säpinää vielä auringonlaskun aikaan! 
P1011574

P1011566

P1011592

Lauantain olotilaa helpottamassa käytiin 2H+K:ssa syömässä, mutta tällä kertaa baarin puolella. Jo suosikkimestaksi kehkeytynyt rafla tarjoaa kyllä semmosta seittemännen taivaan krapulan karkotusmättöä, että kilpailee kyllä mun ränkkingissä jo Oulun Kauppuri5:den kanssa. Pikkusen jännitti tuolla istuskella ja kattoa Kärpät - Tappara peliä... kilisteltiin siellä salaa omassa pikku nurkassa Kärppien voitolle ;) Mistään jääkiekkofanaattisuudesta en kyllä voi omalla kohdallani silti puhua; esimerkiksi edellisenä iltanaki meni Kärpät ja Tappara sekasin ja selitin aivan pätevänä yhelle pokelle Käppärästä, eli edustus kunnossa ja homma hoidettu himaan !

P1011519

P1011508

Mitkä on teidän mielestä Tampereen must-see paikat? Entäs parhaat ravintolat?

Seuraavaa visiittiä odotellessa!
-Iina-

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...