sunnuntai 23. elokuuta 2015

DRESS & ACCESSORIZE LIKE ME 2

Hey ya people! Tässä tulee edelliseen Dress & Accessorize like me -postauksen toinen osa, eli toinen asukokonaisuus, joka on rakennettu yhteistyökumppanin Romeo & Julia -koruliikkeen kanssa. Ja luvassa on myös 25€ lahjakortin arvonta Romeo & Juliaan! Arvonnan ohjeet löytyvät postauksen lopusta.

New Image1

P1013120

Mutta ensin hieman tästä asusta! Inspiraationa asuun oli tietysti Romeosta & Juliasta valitsemani korut, jotka olivat ensimmäisen asun tapaan boheemityyliset mutta vähän enemmän inkkarimaiset. En normaalisti yhdistä raskasta kaulakorua ja raskaita korvakoruja samaan asuun, mutta tässä ne jotenkin musta toimi aika hyvin. En lähtenyt ihan kuitenkaan hippilinjalle asussa, josta lopulta muodostui tällanen inkkari/festari/heinähattu&vilttitossufarmarilook :D Itte tykkään kyllä ja tämä asu on jopa vähän enemmän vielä omaa tyyliäni kuin ensimmäisen postauksen asu. Kuten aiemmin mainitsinkin, tämän postauksen asu on lämminsävyinen, kun taas ensimmäisessä postauksessa mentiin viileillä sävyillä asuissa ja koruissa. 

P1013093

P1013263

P1013150

P1013190

Lauran ihana Nuutti-koira tuli mulle lavasteeksi muutamiin kuviin, jotta saatiin oikein ihanan kesäisiä ja hyväntuulisia kuvia! :) No ei, Nuutilla ei vaan riittäny kärsivällisyys kököttää lampuntolpassa kii sen aikaa kun Laura kuvas mua, niin pitihän se reppana päästää juoksentelemaan niitylle ja syömään voikukkia :D

P1013113

P1013162

P1013260

P1013201

P1013156

P1013273
Kuvien korut Romeosta & Juliasta.

P1013280


Mites teille uppoaa tällaiset inkkarityyliset korut? Lähtisittekö tällaisessa asussa esim. festareille? :)  Mää tiiän että ootatte ihan kärsimättömänä jo nyt niitä arvontaohjeita eli tässä ne nyt tulee!

Osallistu 25€ lahjakortin arvontaan Romeo&Julia koru- ja asusteliikkeeseen, jonka voit käyttää sekä Oulun myymälässä, että heidän verkkokaupassaan!

Arvontaan voit osallistua laittamalla kommenttiboksiin sähköpostiosoitteesi. Blogiarvonta päättyy tasan viikon kuluttua 30.8.2015 klo 00.00!  Huomaathan, että sinun täytyy olla rekisteröitynyt käyttäjä - anonyymeinä tulleita sähköpostiosoitteita en ota mukaan arvontaan. Otan voittajaan yhteyttä ensi viikon aikana joten tsekkailkaa mailia tarkasti ;)


Seuraavassa postauksessa julkistetaan arvonnan voittaja ja sitten onkin jo luvassa pitkästä aikaa sisustusjuttuja! :)

Iina

Pst. muistutuksena, että vaihtarielämääni Sydneyssä voitte seurata uudesta blogistani Sydney & Spring :)

11 kommenttia :

 1. Ihan nappivalinta nuo ihanuuskoruset tuohon asuun! :) janna.nikula@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Aivan upeita kuvia ja ihania koruja! Mukana arvonnassa! salla.k82@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Lukijana mukana!
  Niin upeita kuvia sinusta ja koirista!
  luumunkukka(at)luukku.com

  VastaaPoista
 4. Ihana kaulakoru! Heti mulle äkkiä! :) hiltunen.maria (at) gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ihanan lämminhenkisiä ja kesäisiä kuvia! Tuollaiset kirkkaat värit kuuluvat ehdottomasti kesälookkiin. heidi.pirttijarvi1@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavat kuvat! Korut pääsee kyllä oikeuksiinsa! :) anette.rautio@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Ihania ihania kuvia ja nuo korvikset!! Tulee ihan joku safarimeininki mieleen noista väreistä :) fannylahde@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana ollaan :) ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Osallistun! Milla
  millal@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana blogi sulla! Mukavaa lettavaa ja hienoja kuvia :)
  Osallistun! noorakarhu@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana 😊 karoliina-85@hotmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...