sunnuntai 16. elokuuta 2015

VAIHTARIBLOGI

Noniin, nyt ollaan saatu Emmin kanssa tulille uusi blogi vaihtoajalle, jota kirjoitellaan suunnilleen vuorotellen. Blogin nimeksi valikoitui Sydney & Spring, sillä tuleva syksyhän on Australiassa itse asiassa kevät :) Blogi löytyy osoitteesta https://sydneyandspring.wordpress.com/ ja tässäpä tulee blogin esittely lyhyesti:

Sydney & Spring -blogia kirjoittaa kaksi oululaislähtöistä opiskelijakaverusta, jotka vaihtoivat sateisen syksyn Suomessa aurinkoiseen Australian kevääseen Sydneyn sydämessä. Vaihto-opiskelu yhdessä maailman huippuyliopistoista, University of Technology Sydneyssä, on meille Oulun kauppakorkeakoulussa opiskeleville tytöille valtava tavoitteiden, unelmien ja toiveiden täyttymys. Toivomme blogistamme olevan iloa perheillemme ja ystävillemme koti-Suomessa, sekä rohkaisua kaikille niille, jotka pohtivat samankaltaisten unelmien toteuttamista.


> SEURAA SYDNEY & SPRING -BLOGIAWISAP ei hiljene vielä, ja postauksia on tulossa, mutta mikäli teitä kiinnostaa seurata elämäämme maapallon toisella puolella niin liittykää ihmeessä Sydney & Spring blogin lukijoiksi myöskin :) Lukijaksi voi liittyä sivun lopussa olevan seuraa-kentän kautta.

Aurinkoista alkavaa viikkoa Suomeen!

Iina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...