tiistai 7. toukokuuta 2013

PUUILO

Kävin tossa muutama päivä siten kattelemassa, löytyiskö Ruskon Puuilosta yhen meijän rahin alle sellasia rullia, ja löytyhän ne sieltä! Törmäsin paljon muuhunki kivvaan niin aattelin teillekin tulla näistä kivoista jutuista vinkkaamaan. Mää en maha sille mittään että mää rakastan krääsäkauppoja! Ja sellanen Puuilo todellakin on. Ja sitten ku on vielä edulliset hinnat nii ai että. En kyllä tiijä onko tuo jotenkin hyvän mainonnan tai jopa lain vastaista että ne merkkaa ihan kaikki hintalappunsa punasella, mutta no, ei se mua ainakkaan haittaa!

Puuilo on kyllä semmonen tavarakauppa että sieltä löytää ihan mitä vaan. Sanoisin et see on niinku K-Raudan, Kodin Anttilan ja Kärkkäisen yhistelmä. Vaatteita siellä ei taideta myydä ollenkaan. 

IMG_2187

Järkytyin miten halvalla sieltä sai mausteita! Me ostetaan (Hullujen Päivien euron Santa Marian mausteiden lisäksi:D) aina tämmösiä isoja maustetörppöjä. Yllättävän halpoja oli nuo strösselitkin! Tuommonen ois kyllä loistava lapsiperheeseen, ite tuli ainaki aina penskana kaajettua noita strösseleitä suoraa purkista suuhun :D Paremman puutteessa väriraesokerikin kelepas :D

IMG_2188

Mun mielestä on tärkeää että kodissa hengarit sopii kans sisustukseen ja että vaatteet pysyy niissä! Mulla on kumiset mustat hengarit ja ne on aivan mahtavat kun neuleet ei luisu niistä poies. Hengarit on monesti aika yllättävän kalliita ja valikoima suppea. No Puuilossa ei ainakaan ollut suppea valikoima! Eikä hintakaan hirvittänyt.

IMG_2186

Kohta on monet perheet tohinassa kun lakkiaiset, kesähäät tai muut kekkerit lähestyvät. Jos joku ei ole kerennyt vielä miettiä juomalasien järjestämistä niin Puuilosta löytyis nyt ihan kivannäkösiä ja jämäköitä edullisesti! Katoin etenkin noita skumppalaseja ja musta olivat ihan toimivat! :) 9 e/12 kpl. Näitä laseja saattaa toki saada edullisesti tällä hetkellä muistakin kaupoista.

IMG_2185 IMG_2138

Sisustuksessa pittää nyt tosiaan joka paikassa käyttää näitä pyöriä ja rullia. Paljon näkee näitä just erilaisten pöytien tai tuolien alla. Puuilosta löytyi jättimäisiä rullia noin puolet halvemmalla kuin esimerkiksi Bauhaussista! Äkkiä saa jollekin itse väkrätylle huonekalulle hintaa jos joutuu ostamaan kalliit rullat alle.

IMG_2182

Puuilossa oli vaikka mitä kivoja kippoja ja kuppeja ja nämä purnukat etenkin oli musta hauskat! Nuo isot tais olla 9 euron luokkaa, eli ei mitkään kovin halvat, mutta idea on minusta hauska että saa itse liidulla kirjottaa tuohon kylkeen, mitä purnukka sisältää :) Jos joku ei tykkää tammen väristä niin tuon kannenhan vois vaikka maalata sellaiseksi ihanan kuultavan valkoiseksi.

IMG_2183

Näitä HeiRolin värikkäitä ihania mukeja on myyty Kodin Anttilassakin joskus, mutta muistaakseni edes tarjoushinta ei ollut noin edullinen. 2,5 euroa kappaleesta ei musta ole todellakaan paha kun HeiRolin omilla nettisivuillakin heidän tarjoushintansa on 2,9 €/kpl.

IMG_2184

Semmosia! Ostoksille sitte seuraavaksi! :D

-Iina.

5 kommenttia :

 1. Kun asuin vielä kotona, käytiin kyllä luvattoman paljon Puuilossa äidin kanssa. Nyt viime käynnistä taitaa olla sen verran aikaa, että ehkä tonne jo taas uskaltais. :D

  VastaaPoista
 2. Joo parasta viikonlopussa oli kun lauantaisin pääsi isän kanssa pyöräretkelle puuiloon.... JA NE JUMALATTTTOMAN PITKÄT JA IHANAT IRTOKARKKIHYLLYT!!! UH. Ei taida vaan enään löytyä :( -Lallisisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomatonta että ootte käyny teijä isin kaa Puuilossa:DD en ossaa kuvitella! Ja joo ei oo enää niitä isoja irtarihyllyjä mutta on kaikkia muita erikoisia karkkeja!

   Poista
 3. Apua huippuja vinkkejä! :D Itekki ostan aina nuita isoja maustepurkkeja, tulee niin paljon halvemmaks! Pakko kyllä päästä hamstrailee tuonne joskus kaikkee, noita rullia oon itekki mietiskelly sohvaan, joten kiitos vinkistä! ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...