maanantai 30. syyskuuta 2013

IKEAN MUSTA FÖRSÅ TYÖVALAISIN

Jippii, sain juuri viimeisimmän hankintani koottua ja laitettua pöydälle käyttökondikseen ja kyseessähän on tämä ihana, Ikean metallinen Förså-valaisin. Porukat toivat tämän ystävällisesti mulle Tampereen Ikeasta asti, eli oli kyllä vimosen päälle kotiinkuljetuskin ovelle asti, kiitos siitä! :)
FORSÅ Työvalaisin IKEA Luo kohdistettua valoa, joka sopii hyvin esim. lukemiseen.
IKEAN MUSTA FÖRSTÅ TYÖVALAISIN1
Kuvat Ikea

Olen aina vieroksunut mustaa väriä sisustuksessa ja varmaankin siksi ettei meillä kotona ole juuri koskaan käytetty mustaa missään tekstiileissä tai materiaaleissa. Jotenkin se on aina kuvastanut sellasta kovuutta, synkkyyttä ja ahtautta meillä, ja kodin haluaa kuitenkin näyttävän raikkaalta, kutsuvalta ja lämpimältä. Äiti sai nyt vasta kuitenkin vinkin ammattisisustajalta, että musta väri pienissä yksityiskohdissa tuo syvyyttä sisustukseen ja tämän vinkin avulla äiti on luonut kotiin ihan uutta ilmettä. Minä olen tietenkin näppäränä tyttönä ammentanut äidin uudesta sisustustyylistä kaikennäköstä ja innostunut itsekin mustasta ja sen yhdistämisestä muihin vaaleisiin sävyihin - ja huomannu että se oikeastikin toimii älyttömän hyvin, niinkuin tämänkin lampunkin kohdalla! Oon myös kovasti lukenut sisustusblogeja kesän aikana ja saanut ihan uudenlaista tatsia laittaa kotia taas vähän erinäköiseksi. Ja hei, hoksasin just että tämä lamppuhan mätsää ku nakutettu sen ostamani pallovalosarjan kanssa!


IKEAN MUSTA FÖRSTÅ TYÖVALAISIN

Vanha vaaleanharmaa pöytälamppu sai väistyä uuden uljaan Försån tieltä;) Ja nyt seuraa ilmoitusluontoinen, tärkeä havainto: tuli ihan oikiasti aivan uudenlaista ryhtiä tähän meijän olkkariin! On se jännä että yksi pienikin esine, kuten tämmönen lamppu voi saada sen aikaan (miehet ei välttämättä ymmärrä, mutta näin se on!). Ja arvatkaapa mikä tässä Försåssa muuten on ulkonäön lisäksi parasta! (nyt pääsee miehetkin mukaan) No HINTA tietenkin!;) Maksaa vaivaset 19,99€, mutta näyttää kyllä pirusti kalliimmalta, jos multa kysytään.

P9290580 P9290583 P9290596

Aloin tässä miettimään mun viimeaikaisia ostoksia ja tuotaaa.... totta puhuakseni oon jossain määrin hullaantunut mustaan. Ei vain sisustuksessa, vaan vaatteissa myös. No, hyvä tiedostaa omat heikkoudet niin osaa vastustaa kiusauksia jatkossa.. ehkä :D

-Iina-

4 kommenttia :

 1. Tosi kivannäkönen toi uus lamppu! :) Onks toi työpöytä kanssa ikeasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo laatikosto-korit -osuus on ikean expedit, jonka päälle olen vain laittanut perus valkoisen pöytälevyn ja toiseen päähän metalliset jalat kannattelemaan sitä :). Sitten väkersin tuon hiiri-näppäimistötason netistä ostamieni helojen ja pienen pöytälevyn avulla. Tuo expedit on niin korkea että oli pakko tehdä tuohon erillinen näppäintaso!

   Poista
 2. Miellyttävä värimaailma on kotonasi ja hyvä bloggaus!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...