keskiviikko 11. syyskuuta 2013

LITTLE BIG THINGS

Hei, ihan ensteks tähän alkuun tahdon sanoa suuret kiitokset kaikille kalevan kilpailussa meidän parveketta äänestäneille, koska me voitettiin!! Lopputuloksesta pikku juttu Kalevan nettisivuilla. Sain palkinnoksi 50 euron lahjakortin Stokkalle ja meidän parveketta tullaan kuvaamaan ensi kesän Kalevaan.  Oi ette usko, tulin niin iloseksi noista uutisista! Oli ihana kuulla, että meidän parvekkeesta oli todella tykätty niin kovasti, ja sen lisäksi tuli mukava fiilis ittelle siitä, että osaa oikeasti sisustaa eikä vain kuvittele osaavansa :D Tiiättehän ne sellaset talentit, jotka astelee esim. laulukilpailuihinkin vuorenvarmana ja järkyttyvät kuoliaaksi ku saavat kuulla etteivät osaakaan laulaa. Eli nice to know että täällä ei vielä ainakaan aivan niin harhasia olla :D ISO KIITOS <3

Sisustuksen parissa jatketaan. Ostin vähän aikaa sitten tämmösiä ihan pieniä sisustusjuttuja piristämään kodin ilmettä. Kynttilät ovat H&M:ltä, lautanen ja kukka Ikeasta ja vaniljan tuoksuiset hajustetikut Kärkkäiseltä. Asetelmassa on nykyään tekokukan sijaan aito rahapuu, mikä kestää meidän eteläikkunoiden paahteessa hyvin :) Söötit keittiöpyyhkeet ovat myös Kärkkäiseltä.

IMG_0865
IMG_0873

Mää en tiijä mikä pakkomielle mulla on näihin pöytätabletteihin, kun oon ostanu kesän aikana varmaan taas jo kolmet erilaiset lisää. Nämä uusimmat ovat ehdottomat lempparit ja löytyivät myös yllätysyllätys Kärkkäiseltä. Eivät maksaneet kuin pari euroa kipale. Nämä ovat tällaista jänskää kumista matskua - pysyvät siis hyvin paikoillaan. Ja vaikka luulis että tuo punoskuvio olis kovinkin koholla, niin alusta on hyvin tasainen. Ei siis tarvi pelätä että kahvikuppi kaatuisi kumoon, mikä monissa punostyylisissä pöytätableteissa onkin ärsyttävää.

IMG_0874 IMG_0866
IMG_0864

'till next time!

-Iina-


1 kommentti :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...