maanantai 25. marraskuuta 2013

LINKITÄ BLOGISI -KILPAILUN VOITTAJAT

Olen nyt käynyt läpi kaikki linkatut blogit ja tosiaan, iso kiitos kaikille jotka osallistuitte kilpailuun! Pakko sanoa, että olin ehkä hieman hämmästynyt siitä, miten "samanlaisia" kaikki ehdolla olevat blogit olivat. No mutta niinhän se taitaa olla, että monien nuorten tyttöjen haave tänä päivänä on olla bloggari. Saa laittaa niitä asukuvia ja kertoa mitä kaikkea sitä on ostanut ja tehnyt. Ymmärtäähän sen :) Kuten aiemmin sanoinkin, pidän tosiaan sisältöaiheisista blogeista ja tiettyyn aihealueeseen keskittyneistä blogeista. Niitä ei nyt älyttömästi tästä joukosta löytynyt, mutta kuitenkin pari aika laadukasta yksilöä pisti silmääni! Liityin jopa  lukijaksi osaan, jotta saan jatkossakin nähdä, mitä näissä blogeissa tapahtuu :)

Oululaisen Elinan blogi, Ideaali, on vielä poikanen, mutta kerrassaan hurmaava! Tämä oli oikeastaan ainut blogi joka minulla pisti heti silmään ja jäin aika pitkäksikin aikaa selailemaan että mitäs kaikkea jännää se on kehitellyt :) Elinan sydäntä lähellä ovat sisustaminen, askartelu, hyvä ruoka sekä vaatteiden tuunaus. Sain muutamia aivan älykivoja vinkkejä esimerkiksi farkkusortsien koristeluun, ja aion kyllä testata niitä vinkkejä ensi kesänä! Kiitos Elina ja jatka samaan malliin!Minusta tuntuu että tämä 19-vuotias neitokainen on jo melkoisen konkari bloggaaja, sillä hänellä on jo kasapäin lukijoita :) Herttainen ja kuvankaunis Jasmin kirjoittaa blogissaan Jasminsofi kaikkea laidasta laitaan, muodin ja asukuvien ollessa varmaankin se pää-keskittymisalue. Jasminin blogissa kuvat ovat tinkimätöntä laatua ja teksti sujuvaa. 
Voin kuvitella teinitytöt huokailemassa hänen blogilleen: "tällainen minäkin haluan olla isona ;)"H.m.l -lifestyleblogin Heta on niin ikään 19-vuotias erittäin söötti tyttö, joka muistuttaa minusta jostain syystä tummaa versiota Haloo Helsingin Ellistä :D Hetassa on jotain tosi "mallimaista" ja hän poseeraa todella hyvin ja luonnollisesti kuvissa. Ja ilmeisesti häneltä löytyy myös hyviä kuvaajia ;) Tässä blogissa pidän hyvälaatuisista kuvista ja siitä, että turhat jaarittelut on jätetty sikseen!
T. hänen bloginsa 200. lukija;)
Leopardella- blogin Ella on kekseliäästi saanut blogin nimessään sanaleikin aikaiseksi. Minusta tämä banneri on tosi hauska ja vaikka aika samanlainen kuin monella muulla, niin silti jotenkin erilainen ja omanlaisensa. Ella on myös blogannut vasta alle vuoden ja siinä ajassa hän on selkeästi kehittynyt bloggaajana. Ellan blogissa myös hienoa on hyvälaatuiset ja isot kuvat :)
Olemassaolosta-blogin Senja on Jasminin tapaan jo jonkinasteen konkari - blogia on kirjoitettu jo useampi vuosi ja se näkyy kyllä ulosannissa. Senja kirjoittaa lifestyle-blogissaan rennolla otteella ja usein aika filosofista ja pohtivaakin tekstiä, mistä pidän tässä tapauksessa tosi paljon! Ne on semmosia hyviä, pieniä mielenkiinnon ylläpitäviä lausahduksia tai ajatuksia, jotka saa usein hyvälle tuulelle. Varsinkin postausten otsikot ovat tosi osuvia eikä yhtään semmosia vängällä väännettyjä. Kaikenkaikkiaan hyvin symppis ja luonnonläheinen blogi!


Onnea valituille blogeille ja käykäähän muutkin tutustumassa!

-Iina-

4 kommenttia :

 1. Voi ihana kun valitsit mut, oon niin otettu!! KIITOS! <3

  VastaaPoista
 2. oi, kiitos! vau miten ihania sanoja, oon tosi otettu :o <3
  vitsin kivaa että aattelet mun blogista noin, tuli niin hyvä mieli :-))) kiiiitos<3

  VastaaPoista
 3. Ihanasti kirjoitit kaikista, kiitos !! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...