torstai 14. marraskuuta 2013

RUKA VOL 1

Kuten jo aiemmin sanoinkin olin tuossa toissaviikonloppuna ainejärjestön reissulla Rukalla ja nyt viime viikonloppuna kaveriporukalla Rukan avajaisissa. Molemmat reissut olivat aivan huikeita, kiitoksia kaikille teille mukanaolleille! 

Meidän ainejärjestön, Finanssin, porukkaa oli monta bussillista ja yhteensä n. 300 osallistujaa. Jokavuotisen reissun kohokohta on lauantain teemabileet, joissa jokainen 8 hengen mökkikunta pukeutuu johonkin teema-asuun ja niissä sitten pööpöillään koko ilta :D Meidän viime vuoden reissusta ryssärouvina voit lukea täältä. Teemabileiden ykösfanina mää tykkäsin kyllä ihan älyttömästi lauantain pirskeistä ja meijän mökin teema tänä vuonna oli ihan kingi: Las Vegas! Hyvä teema siinä mielessä että meijän mökissä oli sekä tyttöjä että poikia. 


PB021906-001

Ihana Emmi oli askarrellu meille huipun Las Vegas -kyltin sekä pokeripöydän vihreästä kankaasta. 
Mikolta puolestaan löytyi rekvisiitaksi takataskusta chippejä, pelikortit, dollareita ja pari huikeeta taikatemppua !

PB021813

PB021690

Meikäläinen stormaili vielä lähtöaamuna noiden vaatteiden kanssa ku mulla ei ollu vielä juuri mittään. No lopulta löytyi ihan huippuja juttuja: puuhka Pila Palasta, sulkapanta Tiimarista, mustat pitkä hanskat (joita mulla ei näköjään oo kuvissa) Glitteristä, verkkosukkikset Stokkalta ja tuo ällötys-samettinen makkarankuorimekko Pelastusarmeijan kirppikseltä! 

PB021788

PB022023

Ja rahaa löytyy :D

PB022026

Kauniita tyttöjä :)

PB021848-001

PB022029-001


Pienen videon lauantaipäivän rinneriehasta voitte myös nähdä täältä

-Iina-

Ps. Mistä saa parhaat irtoripset? Oli muuten viimenen kerta ko tommosia piän ellen löydä jotain älyttömän hyviä! Koko ajan hankas, kutitti, tökki, sattu, hiersi, painoi ja ärsytti ! Paljon parempi ois ollu iliman koko hökötyksiä...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...