torstai 9. tammikuuta 2014

UUDELLE VUODELLE

Skool!Uusi Vuosi vietettiin pienellä porukalla meidän mökillä Hailuodossa. Valvottiin myöhään, nukuttiin pitkään, saunottiin, tehtiin porukalla hotelliaamupala, syötiin illalla tortilloja, pelattiin vaikka kuinka montaa pelia ja ammuttiin rannalla muutamat raketit. Oli huippua kun muutamassa viereisessä mökissä oli myös meidän tuttuja, niin saatiin aattona kunnon menotkin aikaseksi! Laulettiin niin kovaa leijonakuninkaan soundtrackia niin suomeksi ku enkuksi että kuulu varmasti kylälle asti! Muitapa siellä alueella ei sitten ollutkaan, oli aivan pilkkopimiää ja autiota :D Rannalla oli suorastaan pelottavaa ko ei nähny yhtään etteenpäin ja se rakettien ampuminenki oli aika hullua kun ei tosiaan nähny edes minne päin ne sojotti, eikä meillä ollu taskulamppua. Ootan kovasti kevättä ja kesää että pääsen kunnolla uudella Olympuksella kuvailemaan tuonne meidän mökille. Näin pimeällä, jouluvalojen kanssa sieltä sai muutamia tunnelmallisia kuvia, mutta sisustus pääsee vasta todella oikeuksiinsa raikkaassa, kesäisessä auringonvalossa. Oon tosiaan sisustanut mökin merihenkiseen teemaan, ja koska nämä Marjaniemen Helmen mökit ovat aivan rannalla (konkreettisesti hiekalla) niin ne ovatkin enemmän kesä- kuin talvimökkejä.

Ja hei muuten! Jos joku miettii että mistä saa noita jenkkilän Red Cuppeja niin Kärkkäiseltä 50 kpl paketti 13 € ja risat! Meillä nämä kesti myös konepesun, ja nyt voidaan käyttää näitä uudestaankin :)

Kun muut lähtivät takaisin Oulua kohti, niin minä ja Lauri jäätiin vielä yöksi Hailuotoon rauhottumaan kahdestaan. Syötiin tietysti edellisen illan tortillarippeitä ja tuunattiin vähän uunipitsaa. Katottiin myös Hobitti 1, joka oli kyllä tosi hyvä, kuten myös seuraavana päivänä elokuvissa katsomamme Hobitti 2! 

Tuli noista kuvista niin näläkä, että aattelin mennä valmistamaan karjalanpaistia meijän joululahjaksi saamassa padassa! Hammm <3

-Iina-

4 kommenttia :

 1. Kivoja kuvia :) onko toi mökki sun ja Laurin oma vai teijän porukoitten? Terkuin yks vakkarilukija:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on 50%isän :) ei minu ja Laurin suinkaan, me ollaan köyhiä ko kirkon rotat! :D

   Poista
 2. Ihanan näkönen tuo teän mökki Iina! Pettymysten kevät vaan, ku mun tuomaasta ei ollu yhtään kuvvaa! Se kyllä nii rakastaa olla kameran eessä hahah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just kysyin Tuomakselta et sanooko siitä kukaan et "Tuomaasta" nii se sano et ei kaikki sanoo "Tuomaksesta":D ahaha, WRONG! Ja kiitos:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...