perjantai 2. toukokuuta 2014

LONG TIME NO SEE

No terveppä terve!

Jooo.. mistähän alottais? No, tässä on muutaman kuukauden postaustauko ollut joo, olen tiedostanut asian :D Jollakin oli jopa pääsiäisen aikaan mua niin kova ikävä ilmeisesti että kävi tänne blogiin melko vihaisen kommentin laittamassa..Nooo, tuokos mut laitto melkosesti hihityttämään, mutta ei siinä mittää! Saa avautua jos siltä tuntuu! :D

Selvyyden vuoksi voisin siis tässä lyhyesti kertoa omasta suhtautumisestastani blogiini, jotta ymmärtäisitte, miksi taukoja on ollut/tulee olemaan. Blogia en todellakaan aio poistaa tai lopettaa tänne kirjoittamista, mutta niin kauan kun blogi on minulle harrastus eikä työ, on minulle etusijalla varsinaiset velvollisuuteni eli työ ja koulu. En itseasiassa tiedä kovin montaa hyvin aktiivista bloggaajaa, jotka opiskelisivat täyspäiväisesti ja kävisivät samalla töissä. Kaikille niille yli-ihmisille, jotka tähän pystyvät, nostan kyllä korkiasti hattua! Mun mielestä tämän blogin kirjottaminen on aivan älyttömän kivvaa sillon kun tähän on oikiasti aikaa eikä tarvi repiä ressiä tästä(kin). En missään nimessä aio lopettaa tätä :) Mut näin se vaan on, että joskus tulee vaan aikoja kun ei_yksinkertaisesti_vaan_pysty_repeemään kaikkeen maholliseen! Se on elämää vaan.

Mutta mulla on ollu oikiasti ikävä blogia! Mää luppaan teille että kirjotan aina kun mulla on inspistä ja aikaa, mutta sitä en luppaa että onko se sitten kahen tunnin välein vai kahen kuukauden :D Näi se vaa mennee! Elekää siis tekään ottako tätä niin kauhian vakavasti ko en määkään ota :)

Ja tosiaan suurin syy postaustaukoon on ollut meidän taloyhtiössä meneillään oleva putkiremontti! Meidän asunnossa on myös lisäksi ollut kylpyhuoneremontti, jonka vuoksi ollaan eletty juurikin nämä pari kuukautta melkosta pahvilaatikkoelämää evakossa, millon meidän porukoilla, millon Laurin porukoilla ja käytiin muuten tuossa Dubaissakin vielä välissä. Evakossa kun ollaan oltu niin mullahan ei ole ollut kuin työläppäri käytössä, jossa ei esim ole mitään kuvanmuokkausohjelmia, joten postaaminen siinäkin suhteessa ois ollu melko hankalaa. 

Tavarat on tosiaan ollu pitkin Oulua levällään suhteellisen pitkään ja vieläki on puolet hukassa vaikka jo kolmisen viikkoa ollaan asuttu kotona! Sitä rakennuspölyä ja kaikkea ollaan saatu jynssätä pois viikkotolkulla, hävittää vanhoja kylppärin tavaroita sekä ostaa ja järjestellä uutta kylppäriä käyttökuntoon. Voin sanoa että VIHDOIN alkaa hommat olla sillä mallilla, että voi lopettaa tästä omasta rempasta ressaamisen. En olis ikinä osannu arvata, että tommosen muutaman neliömetrin kokosen pikkukylppärin suunnittelussa, materiaalien ja tavaroiden hankinnassa, organisoimisessa ja työmiesten ohjaamisessa vois olla näin älyttömästi hommaa ja mietittävää! Kaikki ylimääräinen käytettävissä oleva aika on menny tähän projektiin ja on se kyllä aiheuttanu välillä paljon ressiäkin. Onneks mulla on ollu kuitenkin hyvä tiimi jeesimässä koko ajan! :) 

Mutta kaikki vaiva on ollu tän arvosta! Meijän kylppäri on nyt niiiiiiiiiiin iiiiiiiihanaaaa <3 Toivottavasti saan pian laitettua kaikki viimesetki silaukset kuntoon et pääsen ottamaan teille kuvia! Kylppärissä on ollut monia meikäläisen omia tee-se-itse projekteja, joista haluan kans päästä teille kertomaan! Sitä ennen kuitenkin kirjottelen teille muista jutuista, ja alotetaan vaikka tästä meikän kummikarhusta, Lallin uuesta koiravaavista <3 Se on jo iso pötkylä vaikka ei ookaan vasta ko pari kuukautta!Ihana Nuutti-vauva <3 Eipä mulla muuta! Katotaan josko tästä lähtis taas hyvä startti bloggailuihin! :)

-Iina-


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...