torstai 22. toukokuuta 2014

TIÄRÄKKÖ NÄÄS OLTIIN TAMPEREEL

Tässä ois pikku rakonen nyt kirjottaa, joten kirjotan! Mitä teille kuuluu? Onko lukijat heränny talviunilta? ;) Ainakin bloggaaja täällä voi myöntää olevansa pikkusen ruosteessa, ainakin mitä nyt tulee tähän blogikirjottamiseen! Tänä talvena on tullu kyllä kirjotettua liian monta koulutekstiä; oppimispäiväkirjaa, analyysia tai jotain muuta raporttia että kiva kirjottaa tämmöstä hömppätekstiä välillä! Hirvittää.. vielä ois pari aika pitkää juttua kirjotettavana ennen ku kesäkuu sanoo moro, mutta niistäkin selvitään! Päivässä on tunteja. Mistä tulikin mieleeni..

..Nyt viime aikoina viimeistään on tullut todistettua sellainen, jo kyllä aiemminkin huomattu asia, että meikäläinen on henkeen ja vereen yö-eläjä! Ei siitä pääse mihinkään. Muut ku mennee nukkumaan niin meikäläiseen iskee energiapiikki ja sormet alkaa syyhyään että mitä sitä tekis. Sillon oon kaikkein tuottavaisimmillani ja saan tehokkaimmin ja parhaiten tehtyä hommia! Onko täällä kohtalontovereita? Tietty tällasille ihmisille nuo aamuherätykset on jotaki aivan järkyttävää ja se aamupäivä meneekin semmosessa zombi-tuijottelussa sitten. Mutta musta on mahtava että nyt 100% tiedostan tämän enkä syyllistä itteäni esim siitä, että saatan olla päivällä ihan urvelo, tai sitten siitä, että en osaa mennä aikasin nukkumaan. Vois ottaa sellasen tavotteen, että aina ku tiedostaa, ettei ole mitään hommaa tehtävänä illalla, niin menee suosiolla sinne sänkyyn, eikä ala vaeltelemaan muuten vaan ympäri kämppää. Joku päivä se on kuitenkin sitten osattava ;)

Oho! Mun piti kyllä kertoa teille meijän Tampereen reissusta, lähti ihan sivuraiteille koko juttu :D No joka tapauksessa oltiin mun rakkaan lapsuudenystäväni Lauran ja sen poikaystävän Markon luona Tampereella pari päivää reilu viikko sitten. Meillä oli siis tarkotus mennä Helsinkiin, mutta en oo Lauraa käyny Tampereella moikkaamassa sen jälkeen kun se sinne muutti, niin tässä oli tosi hyvä sauma poiketa! Laura ja Marko oli myös viikon sisään saaneet uuden yhteisen kämpän ja kerenneet laittaa sen jo tosi nätiksi. Ne oli myös aivan huippuja housteja meille koko ajan ja veivät meitä syömään ja illanviettoon! Oli kyllä aivan saakelin hauskaa, ja sai kyllä välillä nauraa pissat housussa taas Lauran jutuille :D

Tässä kuvassa ollaan Lauran kans menossa ekaluokalle ja varmaan jokin juttu taas naurattaa :DTakasin Tampereelle! Laura ja Marko vei meidät viikonlopun aikana 2H+keittiö-ravintolaan illalliselle, Ineziin tapasbariin syömään churroja, Rumaan reivaamaan ja ...ööö, mikä sen yhen paikan nimi olikaan? :D No joka tapauksessa syötiin hyvät burgerit.. jossakin.. sillon reivauksen jälkeisenä kauniina päivänä :D Tässä kuvia sieltä 2H+keittiöstä, joka oli hinta-laatusuhteeltaan huippu mesta!

P5106180
P5106183
P5106125
P5106186

P5106189
Huh!! Oli kyllä niin superherkkuannoksia!Mä söin ton kana-vuohenjuustorisoton niin tuli kyllä pieni annoskateus kun poikien pikku-toastit kannettiin pöytään..

Siitä sit jälkkärille Ineziin! JA NE CHURROT.... syntisiä..<3

P5106218
P5116310
Illalla meno jatkui Euroviisujen ja juomamaistiaisten merkeissä ja myöhemmin sit siellä Rumassakin! DJ soitti ihan jäätävän hyvvää musiikkia, sellasta tänne Ouluunkin kiitos! :D

P5106238

Seuraavana aamuna tehtiin aivan ussshhhkomaton aamupala, mistä tais jäädä itselle yks heikkous lisää kotiin vietäväksi, nimittäin SUKLAATÄYTTEISET KROISSANTIT. Oijjoijjoij, niin ikään syntisen hyvää :D Tehtiin itseasiassa suolasiakin versioita, mutta ei vetäny vertoja suklaaseteille. Reseptikään ei voisi olla yksinkertaisempi: kaupan peltipurkissa olevaa kroissanttitaikinaa (löytyy monesti juusto-osastolta (?)), levitellään ne pellille ja sisään murskataan suklaata. Me käytettiin sitä yhtä ja ainoaa, Fazerin sinistä. Sit vaan rullaillaan kroissantti ittensä näköseksi ja voidellaan kananmunalla! Tehtiin myös tuorejuusto-kinkku-kipparijuusto -täytteellä ja olihan ne nekin hyviä :)


P5116287
P5116285
P5116289
P5116298 Sellasta tällä kertaa:)

Mukavaa hellepäivää!
-Iina-

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...