perjantai 7. marraskuuta 2014

LINKITÄ BLOGISI 7.11-21.11.

Hejssan allihoopppaaa! Työn ja koulun sekainen menoletti täältä huutelee! Nyt on kulunut vuosi viimeisestä linkitä blogisi -kilpailusta ja parhaat blogit voit käydä katsomassa täältä. Oon melkein kaikkia näitä blogeja nyt seuraillut sen vuoden päivät ja tykkään kyllä edelleen! :)

Nyt on kuitenkin aika uusien tuulien (lue: pimeiden marraskuisten pakkasiltojen), ja mää tartten lissää inspiraatiota ja lissää lukemista! =) Linkitän tähän samat kriteerit, kuin viime vuonna kun ei mun mieltymykset lukemieni blogien suhteen oo muuttunu ;)

Eli: Valitsen linkitetyistä blogeista 5 MINUN MIELESTÄNI parasta blogia ja teen niistä lyhyen esittelyn myös täällä omassa blogissani. Lukulistalleni haluaisin etenkin sisustusblogeja, ruuanlaittoblogeja, kauneusaiheisia blogeja ja lifestyleblogeja. Sellaiset päiväkirjamaiset blogit tai pelkästään muotiblogit eivät oikein iske meikäläiselle. Informatiiviset blogit, joissa bloggaaja jakaa paljon erilaisia vinkkejä, kokemuksia, tuotetestauksia ja/tai kauniita asuja tai sisustuskuvia ovat mieleeni. 

Jos haluat osallistua kilpailuun, linkitä oman blogisi osoite sekä lyhyt kuvaus blogistasi tämän postauksen kommenttiboksiin.

Tuolla lyhyellä kuvauksella on tärkeä rooli valinnassani, koska (näin markkinoinnin opiskelijana jankutan) se että oot hyvä ei riitä, vaan pittää osata myös myydä ;)

Aikaa linkittää on kahden viikon ajan eli 7.11-21.11.2014


PA1399358

PA1399338

Jee! Laittakaaha kommenttiboksi laulamaan! ;)
-Iina-

26 kommenttia :

 1. http://kaksiyhdenhinnalla.com

  26-vuotiaiden turkulaisten kaksosten lifestyleblogi, joka painottuu tyyliin, treeniin ja matkusteluun, mutta jossa poiketaan välillä myös aiheestaa mm. avautumalla gradustressistä, kertomalla uusista superfood-kokeiluista tai innostumalla sisustuksesta.

  VastaaPoista
 2. 25-vuotias touhukkaan taaperon äiti kirjoittaa elämästä enimmäkseen vauva- ja opiskelija-arjen keskellä. Blogissa myös mm. sisustetaan, leivotaan ja höpötetään tän maailman menosta. Tervetuloa kurkkimaan meidän elämää! :)

  http://lovebeyondwordsblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. All The Little Royals

  Meikkiaddiktin kosmetiikkablogi. Blogini sisältää pääosin meikkivinkkejä ja -tutorialeja, mutta ajoittain mukana vilkahtaa myös vähän arjen kuulumisia -tervetuloa mukaan! :)

  VastaaPoista
 4. http://2am-aino.blogspot.fi

  tunteita tekstissä,
  tähtitaivaita,
  loputtomia ajatuksia,
  onnea ja eläviä hetkiä //hehe meikäläisen tekotaiteelista settiä ja muuta mukavaa, kivsuja kuvia kans!:--)

  VastaaPoista
 5. http://neitipunahilkka.blogspot.fi/

  Moi! Olen 22-vuotias lahtelainen nuori nainen, ammatiltani kokki ja intohimoinen elokuvissa itkijä. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että kaikella on tarkoituksensa ja että elämä on ihana seikkailu. Blogi on melkoinen sekametelisoppa materialismionnesta maailmanparannushaaveisiin, mutta pidän sitä erityisesti eräänlaisena kasvukertomuksena omalaatuisen, mutta tuikitavallisen keskiluokkaisen tytön silmin. :)

  VastaaPoista
 6. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  Lifestyleblogini, jossa aiheina mm. oma hevonen, kauneus ja koti. :)

  VastaaPoista
 7. http://happy-heels.blogspot.fi/

  Kuopiolainen elämästä nautiskelija kirjoittaa rennolla otteella mm. kosmetiikasta, muodista ja omasta tyylistä, ikuisena rakkauden kohteena ovat kauniit kengät. Paino vaihtelee, mutta Parikat mahtuu aina ;)

  Tervetuloa mukaan!

  VastaaPoista
 8. http://wilmaheidi.blogspot.fi

  Olen pian 18 vuotta täyttävä nuori, jonka blogi on täynnä monipuolisia postauksia. Löytyy videoita, paljon valokuvausta, urheilua ja muotia. Oikeastaan kaikkea. Pyrin kirjoittamaan suoraan ajatuksia pääni sisältä ja jakamaan ajatuksia lukijoiden kanssa. Lähinnä postiviisessa mielessä. Blogi on myös melko aktiivinen eli postauksia tulee lähes jokapäivä. welcome!

  VastaaPoista
 9. http://difl-kaisa.blogspot.it/

  19-vuotiaan tytön au pair elämää italian auringon alla. Rakastan kauniita asioita, valokuvia, hyvää ruokaa, huonoa huumoria ja ihan liian myöhään valvottuja öitä.

  VastaaPoista
 10. http://minna-tells-secrets.blogspot.fi/

  23-vuotiaan tamperelaistytön lifestyleblogi, jonka aiheina mm. muoti, päivän asut, ostokset, matkustelu, diy ja sisustus! :)

  VastaaPoista
 11. ELSANNELI

  Rakkaus valokuvaukseen, suuret ja pienet mietteet, kyky ihmettelyyn, ripaus pukeutumista sekä läpi arjen kantava elämänilo. Niistä koostuu tämä 17 kesäisen tytön ei-ihan-tavallinen blogi.

  VastaaPoista
 12. uudehko blogi, arjen pikkuasioista. Sisältää myös hitusen mietteitä ja paljon kuvia. Hilpeällä mielellä kirjoitettu!

  elmnrntu.blogspot.com

  VastaaPoista
 13. www.hisnamewasfelix.com

  Hiljattain uudistettu ja lähes tyhjältä pöydältä uudelleen eloon henkäisty blogi, jossa välivuotta viettävä viestinnän ylioppilas julkaisee valokuvauksen tuotteitaan, matkailukertomuksia ja -vinkkejä sekä kertoo ylipäätään omaa kiinnostusmaailmaansa koskevista asioista. Blogi miellyttää varmasti visuaalisten ihmisten silmää ;-)

  VastaaPoista
 14. kasimiirako.blogspot.co.uk

  22-vuotias alkuperaltaan lahtelainen, mutta talla hetkella taidehistoriaa University of Yorkissa opiskeleva tytto.
  Lifestyle/muotiblogi taynna muotia, designia, taidetta, musiikkia seka jorinoita elamasta ylipaatansa.

  VastaaPoista
 15. http://einiinhallittukaaos.blogspot.fi/

  24-vuotiaan kahden lapsen äidin kertomusta arjesta ja elämästä. Rakastan mm. leipomista, sisustusta ja kirppiksiä. Ja etenkin sisustusaiheisia postauksia tulossa vielä näin ennen joulua useampi.

  VastaaPoista
 16. http://dreamoffi.blogspot.fi/
  24-vuotias oululainen höpöttelee elämästään. Rakastan matkustelua, leipomista, kirpputoreja ja valokuvailua ! Blogissa kirjoittelen pääasiassa arjestani ja kaikesta tyttömäisestä hömpästä ;)

  VastaaPoista
 17. www.nenasofias.blogspot.com

  Kyseessä on kynsiblogi, ja tiedän, että osa ihmisistä tähän väliin haluaisi huutaa että "Blaa!" (tai buu, kukin omaan tapaansa) mutta ennen kuin teet sen, kannattaa pysähtyä ja kurkistaa, mitä sillä kynsiblogilla voisi olla tarjottavanaan. Postailen lähes päivittäin monipuolisia postauksia laadukkaiden kuvien kera, ja julkaisen mm. hyödyllisiä tutoriaaleja ja kerron erilaisista tavoista koristella kynsiä. Kerron myös eri tuotteista ja annan teille lukijoille arvokasta tietoa eri tyyppisistä ja merkkisistä lakoista yms. kynsituotteista, jotta voitte helpommin tehdä ostopäätöksiä, tai olla niitä tekemättä! Vaikka blogini on nuori, uskon, että siitä on hyötyä monelle :)

  VastaaPoista
 18. http://paistapannari.blogspot.fi/

  Vielä lapsenkengissä oleva leivonta- ja ruoanlaittoblogi, joka välillä sisältää myös niitä epäonnistuneita teoksia, sillä kukaan ei ole täydellinen ;) Muutenkaan kaikki ei ole aina niin viimisen päälle, välillä voi testata ja soveltaa!

  VastaaPoista
 19. http://vwviola.blogspot.fi

  18-vuotias Turkulainen tyttö kirjoittelee elämästään johon kuuluu mm. matkustelu, harrastukset, sisustaminen, musiikki, ruoka ja kaikennäköinen muu mielenkiintoinen... :-)

  VastaaPoista
 20. http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  24-vuotias naisenalku, juuri startanneet yliopisto-opinnot suomen kielen parissa, rakkaus kirjoittamiseen sekä loputon kiinnostus muotiin. Tervetuloa! :)

  VastaaPoista
 21. http://kiialexandra.blogspot.fi/

  18-vuotiaan audiovisuaalista viestintää opiskelevan nuoren elämää kameran linssin läpi kuvattuna. Valokuvat pääosassa!

  VastaaPoista
 22. http://heidimariajulia.blogspot.fi

  Pirteä lifestyle/muotiblogi, jossa 21vee yliopisto-opiskelija unohtaa haastavat psykanopintonsa ja keskittyy muihin intohimoihinsa - muotiin, kuvaamiseen ja oman kotinsa laittamiseen. Toisinaan uskaltautuu myös jakamaan vinkkejä ja mielipiteitään erinäisistä aihepiireistä omalla tyylillään.

  VastaaPoista
 23. www.tiasday.blogspot.fi

  Dreamaholic - Unelmia ja haaveita, perhettä, opiskelua, arkea, oppisopimusta, töitä ja eläimiä, niistä on dreamaholic-blogi tehty. Dreamaholic:ia rustailee 24-vuotias kahden ihanan lapsen äiti. Tervetuloa meidän mukaan!

  VastaaPoista
 24. http://woahveera.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lukiota käyvän tytön värikäs valokuvapainotteinen lifestyleblogi :)

  VastaaPoista
 25. http://kjempejente.blogspot.no/

  Parikymppinen pikkukylän perukoilta maailman tuuliin singahtanut tsirbula, joka seilaa maailman merillä ja rantautuu milloin minnekin. Vaihtariseikkailun ja Skotlannissa vietetyn vuoden jälkeen matka jatkuu syksyllä 2015 Robin Hoodin kotinurkille Nottinghamiin, Englantiin, missä odottavat liikuntabiologian ja fysioterapian opinnot. Mukana elämässä jammaavat norjalainen poikaystävä, Kanadaan jäänyt sydän sekä Uuteen-Seelantiin karanneet unelmat.

  VastaaPoista
 26. http://mycupofteaemmi-barcelona.blogspot.com.es/

  Parikymppinen nuori neito Barcelonasta. Blogi sisältää kuvia, luvassa on koko ajan lisää vinkkejä Barcelonaan matkaajille sekä sopivasti hömppää ja asiaa molempia. Halutessaan blogista voi valita lukemisekseen joko kaiken tai sitten itseään kiinnostavia aiheita (kuten juuri näitä matkavinkkejä). Uusi blogi, joka on kehittyäkseen tässä uusien ideoidan ja kaupungin jakaman inspiraation vauhdissa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...