sunnuntai 16. marraskuuta 2014

SENSATIONAIL STARTER KIT

Oon aina jotenki luullu että jos haluaa geelikynnet, niin ne pittää jollakin pätevällä ihmiselle laitattaa (ei onnistuis itselle mitenkään) ja mikäli kynnet haluaa pois, pitää geeli kasvattaa pois kynnestä. Olen siis luullut ettei geelille ole olemassa muuta poistotapaa. Lisäksi, olen ollut täysin siinä käsityksessä, että geeli- ja rakennekynnet kuluttavat ja ohentavat omaa kynttä huomattavasti niin, että ne liuskottuvat vielä pitkään kynsien käytön lopettamisen jälkeen.

Kuulun niihin naisiin, jotka ei_vaan_jaksa lakata koko ajan omia kynsiä. Kuulun kuitenkin myös niihin naisiin, jotka tuntevat olonsa viimeistellyksi ja naiselliseksi, kun kynsissä on siisti lakkaus. Ja vielä kolmantena kuulun niihin ihmisiin, jotka pitävät repaleisia kaks viikkoa vanhoja lakkauksia ihan jäätävän rumina mutta piän niitä silti, ku en vaan jaksa aina poistaa niitä ja olla laittamassa uusia. Nämä ongelmat olen ratkaissut ennen tyypillisellä tavallani, eli "lakkaan kun jaksan" ja "ehkä silloin kun on jokin hienompi tilaisuus" :D Lakkaamattomat kynnet on kuitenkin semisti nätimmät ku ne repaleiset kynsilakat. Ja kun teen toimisto/päätetyötä, niin esim jossain palaverissa ne toissa viikonlopun baarireissun pinkit lakan jämät kynsissä ei ole kovin kaunis näky. Vaikka niitä ei ees kukaan kattelis niin ittiä silti hävettää. 

Oonko eläny ihan tynnyrissä, vai miten vasta muutama kuukausi sitten kuulin ekaa kertaa kestolakkauksesta ja geelilakkauksesta, jonka voi tehdä edullisesti itselle?!

Nopean googlettelun jälkeen löysin ekoja blogitekstejä ja mainoksia kestolakoista ja geelilakoista jostain miljoonan vuoden takaa jo. Eikä oo meikäläisen korviin kantautunu vaikka näine kynsilakkaongelmineni tuskaillu jo pitkään!? Vähän pitemmän googlettelun ja asiaan perehtymisen jälkeen päädyin ostamaan Pretty.fi -verkkokaupasta Sensationail aloituspaketin. Sensationail on kotona käytettävä geelimanikyyrijärjestelmä, ja lupaa nopean ja kiiltävän manikyyrin jopa kahdeksi viikoksi. Aloituspaketti maksoi 69€ ja sisälsi seuraavat osat:

1 kpl Gel Cleanser (14,60 ml)
1 kpl Gel Primer (3,54 ml)'
1 kpl Gel Base & Top Coat (3,69 ml)
1 kpl Värigeelilakka (3,69 ml), sävy Pink Chiffon
1 kpl Appelsiinipuutikku
1 kpl Kaksipuoleinen viila
12 kpl Nukkaamatonta puhdistuslappua
1 kpl Pro 3060 LED-uuni
Käyttöohjeet

P8229064

P8229066

P8229071

Seuraavaksi käydään läpi aloituspaketin käyttöohjeet:

1. Poista vanhat kynsilakat ja karhenna kynsien pintaa mukana tulevalla viilalla.
2. Puhdista kynnet nukkaamattomalla vanulapulla, johon olet laittanut gel cleanseria.
3. Lakkaa kynsille gel primer, anna kuivahtaa hetki.
4. Lakkaa kynsille gel base & top coat -lakkaa. Koveta lampun alla 30 sekuntia. Minusta helpointa oli lakata sormet kolmessa erässä: molemmat peukalot yhtä aikaa ja kovettaa ne, ja tämän jälkeen molempien käsien loput sormet erikseen.
5. Lakkaa kynsille geelilakka. Koveta lampun alla 60 sekuntia.
6. Lakkaa halutessasi uusi kerros geelilakkaa. Koveta lampun alla 60 sekuntia.
7. Lakkaa kynsille gel base & top coat -lakkaa. Kuivata lampun alla 30 sekuntia.
8. Puhdista kynnet nukkaamattomalla vanulapulla, johon olet laittanut gel cleanseria.

Uuni piippaa yhden kerran 30 sekunnin jälkeen ja toisen kerran 60 sekunnin jälkeen, joten aikaa ei tarvitse itse ottaa.

P8229080

P8249095

P9089303

P9089299

P8249138

P9089300

P9089298

P8249168

Sensationail geelilakkoja on saatavilla useissa eri sävyissä. Minä innostuin tästä lakkauksesta niin kovasti että tein uuden tilauksen ja ostin useampia sävyjä :) Tämä Pink Chiffon oli tosi ihana vaalea ja hempeä sävy ja sopi hyvin lyhyille kynsilleni. 

P8249233

P8249243

Nyt kun olen muutamaan kertaan tällä geelimanikyyrin tehnyt, niin olen kyllä jokseenkin koukussa! Harjoitus tekee mestarin ja olen jo kehittynyt lakkauksessa sen verran, että joka kerta tulee parempi.Tämä lakkaus kesti minulla hyvänä noin viikon, jonka jälkeen lakka alkoi niin sanotusti ilmaantua kynnen juuresta. Olenkin huomannut että lakkauksessa pohjatyön tekeminen huolella on kaiken a ja o, jotta lakka oikeasti tarttuu kunnolla kynnen pintaan. Aion tehdä vielä erillisen postauksen, jossa käyn tarkemmin läpi aloituspaketin plussia ja miinuksia! Mutta tällainen yleisesittely tähän alkuun! Suosittelen kyllä kaikille, ja miksei vaikka äidille tai tyttärelle joululahjaksikin? :)

Huom! huomioikaa että tässä paketissa ei tule lakan poistamiseen tarvittavia välineitä! Lakan poistamiseen tarvitset ainakin lakanpoistotyökalun ja geelilakan poistoaineen. Lakan poistamisesta voisin tehdä myös erillisen postauksen jossain vaiheessa. Vaikka geelikynnet tai rakennekynnet saattavatkin joillain ohentaa omaa kynttä, niin minulla tämä geelilakkaus on ainakin toistaiseksi vain vahvistanut omaa kynttä ja olen saanut kasvatettua kynnet pitkiksi ensimmäistä kertaa yli viiteen vuoteen! Toki, jos on viikon välein laittamassa uutta lakkaa, niin tällöin kynsi saattaa ohentua hieman, eli kohtuudella tätäkin hommaa :)

Terkuin
Iina

*sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia :

 1. Noi Sensationailsin geelilakat on kyllä huippuja! Käytän ite kans. Sen verran täytyy nusasta pilkkua termistön suhteen, että tämä geelilakkaus on eri asia kuin geeli- tai rakennekynnet.
  Lakkauksen kestoa saat muuten jatkettua huolellisella levittämisellä, jos jokin kerroksista menee kynsinauhan päälle, se saa lakan ilmaantumaan. Itellä parhaimmillaan ollu Sensationailsit 8 viikkoa kynsissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en siis tarkoittanutkaan että olisi sama asia, mutta lopputulos ulkonäöltäänhän on tavallaan samannäköinen ja kestävyys parempi kuin normaalissa lakkauksessa. Tarkoitin introllani siis sitä, että en ole tiennyt että tällainen välimuoto on olemassa ! :) Ja joo oonkin hoksannut tuon levittämisen tärkeyden! Mutta siltikään mulla ei ole kestänyt kuin maksimissaan sen 1,5 viikkoa. Jos olen laittanut sellaista normaalia paksua glitterlakkaa ja kovettanut siihen päälle tuon top coatin niin on kestänyt kolmattakin viikkoa.. Mutta täytyy vielä harjoitella! :) Mietin vielä sitä, että onkohan parempi että laittaa lakkaa ohuelti vai paksusti?

   Poista
  2. Paras tulos tulee kun primeria ja aluslakkaa on mahdolllisimman ohut kerros, värilakan kerros/kerrokset voi olla vähän paksummat. Värillistäkin mielummin kaksi ohutta kerrosta kuin yksi paksu. Normilakkoja en ole ite geelilakkojen sekaan uskaltanut laittaa.

   Poista
  3. Okei kiitos!:) mää oon laittanu normilakkojakin väliin ja ihan hyvin toimii sekin:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...