torstai 23. huhtikuuta 2015

KEIKKALUUKKI

Edellisessä postauksessa esittelin teille yhdet lemppari huulituotteeni Lorea'l Parisilta ja Lancômelta. Käytiin tässä taannoin JVG:n keikalla Tähdessä ja alla on sen illan keikkaluukkini kirkkaan pinkkien huulien kera, jotka on saatu aikaan juuriki edellä mainituilla tuotteilla. Huulissa on siis edellisessä postauksessa kehumani combo, ja toimii kyllä hyvin! Tästä on muodostunut ihan tämän kevään ultimate lemppari.

"loistavasti toimiva combo onkin ollut laittaa kotona huulilakka huuliin ja ottaa saman sävyinen halvempi huulipuna illanviettoon ja lisätä tarvittaessa. L'Absolu Veloursin kylmä pinkin sävy 363 sopiikin täydelliseksi aisapariksi Color Richen sävyn 134  kanssa"

P1011281

P1011257

Joku kuitenkin kysyy vaatteista niin ennakoin: paita on H&M:ltä viime kesänä ostettu ja boyfriend-farkut Bik Bokista n. kuukausi sitten hankittu. Noita housuja en voi kyllä kehua tarpeeksi. Mulla on ne melkein joka päivä päällä kun ne on todella istuvat ja mukavat jalassa. Nämä on kyllä kokoa S (!!!!), joten malli on varmaan tarkotettu sellaseksi vähän löysäksi mutta mulla tiukempi koko näytti ainakin paljon paremmalta. Nauroin sille BikBokin myyjällekin että pitää näköjään tulla tänne enempi shoppailemaan ku liikkeeseen astuessa saman tien  housukoko pienenee 1-2 koolla :D Se myyjä oli semmonen meikäläisen käsivarren kokonen niin raukka kun se sanoi kuolanneensa kans näitä farkkuja, mutta S koko oli sille aivan liian iso. Mutta siis ihan vakavissaan, mulla on ollu S-kokoset housut oikeesti ehkä viimeksi seiskaluokalla niin huvittihan tuo itteäkin vähän noita sovitella. Ja itseasiassa ostin sieltä vasta farkkusortsitkin ja nekin S kokoa! :D  Ei muuta ku Bik Bokille iso kiitos itsetunnon kohotuksesta! Hymyilen tällä hurmoksella taas ainaki seuraavaan jännittävään housujen sovitukseen asti! Ehkä oon jo XS sillon!! 

P1011260-001

P1011264

P1011275

P1011278

P1011280

Viime viikonloppua vietin Tampereella ja ens viikonloppua Rukalla! Ja sitten onki jo vappu! Ja sen jälkeen on meikäläisellä tiedossa lisää reissua välimeren risteilyn muodossa! 
Seuraava kuukausi tulee olemaan muy bien ;) Tampereelta luvassa kuvia lähiaikoina :)

Hauskaa viikonloppua!

T. Iina

PS. KÄRPÄT VOITTOON!!

PSS. MULLA OLI SYNTTÄRIT JA OON 23 VEE JEE


8 kommenttia :

  1. Moikka! Kiva kun laitoit kommenttia blogiini niin löysin sinun blogiisi! :) Ihastuin heti ja blogisi esittely kuulosti ihan mahtavalta!

    VastaaPoista
  2. Hei saanko kysyä mikä noiden farkkujen malli on nimeltään? Entä niiden shortsien jotka myös ostit? Itselle on siunaantunut leveähkö lantio, peppua ja reisiä löytyy, mutta vyötärö taas on kapea. Nyt innostuin että saattais vihdoin löytyä mullekki ihanat housut jotka ei ois Dr. Denimit mutta mukavat ja istuvat jalassa :D -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkut ovat BF High Mari Jeans ja sortsit PS Brooklyn! :)

      Poista
  3. Moi. Miten pitkä Iina olet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hassu kysymys! Oli ihan pakko nyt mitata ittenk ko näin tän. Viimeks mitattu yläasteella ja joo - saman mittanen olin vieläkin eli 168 cm ois vartta! :)

      Poista
    2. Heh, käsivarren kokoinen myyjä herätti mielenkiinnon mut ethän sinä sitten mikään supersuperpitkä olekaan ;) Itse kun olen pitkä (173) niin mielenkiinnolla otan vastaan vaatevinkkejä pitkille naisille <3

      Poista
    3. Haha siis lähinnä käsivarren kokonen leveyssuunnassa! Oon aika muodokas niin semmoselle vartalolle nuo housut oli hyvät :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...