perjantai 3. huhtikuuta 2015

KEVÄTTÄ HUULISSA!

Hullun hauskaa pääsiäistä kaikille WISAPin lukijoille! :)

Meikkipostauksia lupasin aiemmin, joten täältä pesee! Seuraavaksi esittelisin mun kaksi luottohuulipunatuotetta, jotka ovat toimineet parhaiten helposti halkeileville ja aina aika kuiville huulilleni. Liian pehmeässä ja rasvaisessa huulipunassa ei tahdo olla pigmenttiä ja niiden kestävyys on usein aika heikko. Toisekseen sellainen ohut rasvainen huulipuna oikein korostaa halkeilevia huulia, kun väri ei levity tasaisesti. Liian kuiva huulipuna puolestaan todella näyttää ja tuntuu siltä niinku ois syöny kilon sementtiä. Tällöin ensiavuksi on pakko lisätä huulirasvaa ja jokainen tietää, että huulimeikki, jonka päällä on tuubillinen bepanthenia ei imartele.

Yksi lempihuulipunistani on ollut jo pitkään L'oréal Parisin Color Riche huulipuna. Minulla on ollut sitä kuitenkin vain yhdessä sävyssä, koska se ei ole vetänyt vertoja Lumenen Wild Rose Natural huulipunille, joka on ollut numero ykköseni jo usean vuoden ajan. Tätä Lumenen huulipunasarjaa ei ilmeisesti kuitenkaan enää tehdä (?), joten seuraavaksi paras halpakosmetiikan vaihtoehto on ehdottomasti ollut tämä Color Riche!

Hulluilla Päivillä oli Color Riche -sarjan mattapintaisia sävyjä tarjouksessa 7€/kpl, joten ostin niitä samantien kaksi kappaletta! Sävyt olivat lämmin pinkki 131 Mistinguette ja kylmä pinkki 134 Rose Royale

kuva1

P1011321

P1011327

Tuote lupaa pitkäkestoisuutta ja vahvaa pigmenttiä hoitavuudesta ja kosteuttavuudesta tinkimättä. Omalla kohdallani tuote lunastaa lupauksensa! Mulla on jotenkin tosi hankala löytää hyviä huulipunia, ja se "huulipunan tunne" huulilla on kaikista hirveintä. Sellaisen tönkköpunan kohdalla tulee lopulta läträttyä huulikiillon tai tosiaan sen huulirasvan kanssa siihen päälle kun ei kestä sitä korppufiilistä! Huulipunan pitää siis jämähtää, mutta ei yhtään kuivattaa, ja siinä Color Riche toimii.

Pakko mainita vielä sellainenkin seikka, että mulla näkyi nuo jälet Color Richestä kädessä yli 24 tuntia, vaikka sinä aikana pesin kädet 5 kertaa, kävin suihkussa, ja tanssitunnilla! Että pitkäkestoisuutta löytyy.

P1011332

No seuraavaksi mennäänkin merkkikosmetiikan puolelle! I KNOW! Joskus on lipsuttava periaatteista kun mikään muu tuote ei vaan omalla kohdalla toimi! Kyseessä on siis Lancômen L'Absolu Velours Huulilakka. Yksinkertaisesti samanlaista vaihtoehtoa ei vain ole tarjolla halpakosmetiikan puolella, ei edes L'oréal Parisilla, vaikka ovat samaa puljua Lancômen kanssa. Jos jollakin on tietoa hyvästä huulilakasta halpakosmetiikan puolella niin huutakaa hep! Olen siis Lorealilta ja Isadoralta joitain koittanut eikä toiminut yhtään mun huulilla :(

Hintahan tällä on aivan järkyttävän suolanen 38€ Stockmannilta. Sillä rahalla olisin saanut 5 kpl Color Riche huulipunia. L'Absolu Velours toimii omalla kohdallani kuitenkin paremmin kuin mikään huulipuna tai huulilakka, mitä olen koskaan käyttänyt, joten hankalapa sitä on muuhun enää tyytyä. 

kuva2

L'Absolu Velours lupaa intensiivisen, samettisen matan ja pitkäkestoisen lopputuloksen, ja sitä sillä myös saa. Tällä huulilakalla saa maksimaalisen pistäkestoisen huulimeikin, niin ettei tunne huulilla ole kuiva. Kestoa parantaa myös huulien rajaus ja punan levittäminen siveltimellä - kuten aina huulimeikin suhteen. 

P1011315

Omistan tällä hetkellä kolme huulilakkaa sävyissä 362 - Velours de Pêshe, 363 - Velours de Pétale ja 197 - Velours de Grenade. Tuota viimeistä sävyä on tullut käytettyä talvellakin mutta muut sävyt ovat aikalailla kevät- ja kesäsävyjä. Kerran kävi silleen, että otin huulilakan mukaan baariin ja aamulla kun heräsin niin se olikin mystisesti kadonnut pikkulaukusta :D Soittelin baariin jälkikäteen, mutta ei havaintoa Lancômesta. En edes lisännyt sitä baarissa huuliini, kun ei tarvinnut! Vähänkö harmitti. 38 euroa kankkulan kaivoon! Tämän jälkeen olen vetänyt varman päälle ja loistavasti toimiva combo onkin ollut laittaa kotona huulilakka huuliin ja ottaa saman sävyinen halvempi huulipuna illanviettoon ja lisätä tarvittaessa. L'Absolu Veloursin kylmä pinkin sävy 363 sopiikin täydelliseksi aisapariksi Color Richen sävyn 134  kanssa ja lämmin pinkin sävy 362 Color Richen sävyn 131 kanssa!

P1011333

Mikä teidän lemppari mattahuulipunanne on? 

Itsellä olisi seuraavana testivuorossa MACin huulipunat, kunhan pääsisi Helsingissä käymään!

-Iina-

4 kommenttia :

  1. Vaau, upea blogi sulla ! Ihana ulkoasu, postaukset monipuolisia ja mielenkiintoisia ... Sait uuden aktiivisen lukijan (-:

    VastaaPoista
  2. Minä en ole vuosiin ostanut Rimmelin kosmetiikkaa koska se vie mielikuvat vahvasti teinivuosien sottaiseen meikkiin mutta luin useita ylistäviä postauksia Rimmelin provocalips huulilakasta ja päätin kokeilla. Tuote oli huulilla kevyt ja poikaystävänkin kasvot olivat näkemisen arvoiset kun huulipuna ei jättänyt pienintäkään jälkeä hänen poskeensa :D Tuote kesti todella syömisen, juomisen ja pussailun. Suosittelen lämpimästi :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...