sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

VIIHTYISÄ KOTI

Vilauksia meidän olohuoneesta näkyi aiemmin pallovalosarja olkkarissa -postauksessa, mutta tässä näkymiä vähän useammasta vinkkelistä. Itse asiassa jos totta puhutaan niin tämä on jo vanha sisustus, sillä järjestystä vaihettiin muutama kuukausi sitten ja uutta mattoakin on tullut vanhan tilalle. Nämä kuvat on vaan jäänyt postaamatta jostain syystä ! :) Näitä katsellessa tuli jo vähän ikäväkin tuota vanhaa järjestystä... hmm pitääpä miettiä jos kesäksi vaihtais taas takasin ;)

P8128973

P8128818

P8128814

Ylläoleva musta pvc-muovituoli on OK Designin Acapulco-tuolin näköinen (399€), mutta on itseasiassa ostettu Tornion Säästötexistä hintaan 99€. Näitä myytiin ainakin jossain vaiheessa myös Stockmannilla Casa-merkin alla samaan hintaluokkaan. Kävin sitäkin testaamassa liikkeessä aikoinaan, mutta mielestäni tässä Säästötexin tuolissa oli parempi istua. Ei ehkä heti uskoisi että tuossa on oikeasti aivan älyttömän hyvä ja rento istua! Tykkään ihan hirveesti tuolin keveästä ilmeestä :)

P8128802

P8128921

P8128848

P8128912

P8128923

Viihdyn tosi hyvin meidän kotona. Mulla on tärkeää, että koti on kokonaisuus - ei vain yksittäisiä hienoja esineitä tai kokoelma erilaisia sisustustyylejä. Pidän trendikkäästä ja raikkaasta musta-valkoisesta yleisilmeestä yhdistettynä tammeen. Myös vaalea tammi miellyttää silmää nykyään, mutta 6 vuotta sitten tuli valittua lattiaksi tämä keskitumma tammi, johon vaalea tammi ei ehkä ole aivan paras yhdistelmä kalusteiden osalta. Tammeen sopii myös täydellisesti erilaiset punosmateriaalit bambusta tai vesihyasintista, joita meillä löytyy esimerkiksi koreista ja keittiöntuoleista. 

P8128895

Tykkään myös edelleen Ikean Expedit-hyllyihin tekemästäni senkistä ja tv-tasosta. Senkistä löytyy postaus täältä ja työpöydästä on kuvia täällä. Nyt vähän kyllä mietin, että myyn pöytätietokoneeni pois vähäisen käytön vuoksi ja hankin läppärin tilalle. Saattaa silloin muuttua tuon tietokonepöydän kohtalokin johonkin suuntaan!

P8128827

P8128830

Hups! Nyt vasta huomasin näissä kuvissa että pöytä lähteny taas vähän kävelemään lampun alta :D No, ei se oo nii justiinsa!

P8128846

Edelleen samat palmuvehkat vedessä kuin tässä postauksessa, jonka olen tehnyt kuitenkin jo 1,5 vuotta sitten!! Nämä ei vaadi kyllä minkäänlaista hoitoa ja pysyvät vihreänä pitkään :) Ainoastaan juuret pitää napsasta välillä pois, vaihtaa vesi ja pestä maljakko.

-Iina-

8 kommenttia :

 1. Sulla on pettämätön tyylitaju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ompa imartelevaa, kiitos! En kyllä tiedä tuosta tyylitajun pettämättömyydestä... nimittäin pettää tämän tästä :D Mutta onneksi hoksaan aika pian kun jokin pala puuttuu tai ei sovi kohdalleen! Se taito on karttunut tässä vuosien saatossa.

   Poista
 2. Beautiful home. You have created well a balanced atmosphere

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo ihana sohva on? Todella kivan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on Maskusta:) varmasti heillä on edelleen sama malli olemassa :)

   Poista
 4. Aivan ihana!! Juuri tällainen tyyli iskee meikäläiseen. Kivasti yhdistelty valkoista ja erilaisia luonnonmateriaaleja sekä puuta, tosi raikas kokonaisuus! Mistä tuo pyöreä pöytä muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) keittiönpöytäkö? Se on kodin anttilasta:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...