torstai 6. joulukuuta 2012

ITSENÄISYYSPÄIVÄN AAMU

Iltapäivää kaikille! Tänään oli ehkä parasta kun sai nukkua niin pitkään ku halus! Oli kyllä kieltämättä univelkaa kertynytkin niin nyt on ihanan levännyt olo. Aamusta teki parhaan kun aurinko paistoi ikkunasta sisään, ja juotiin aamuteet sängyssä pötköttäen. 

DSCN5523DSCN5524DSCN5531

Raikkaan aamusuihkun jälkeen mää siivoilin vähän ja Lauri teki meille aamupalaksi herkkuleipiä Jamie Oliverin minigrillillä. Me tehdään noita nykyään melkein joka aamu, mutta edelleen ne on herkkuleipiä! :D BBQ-kastiketta, currytonnikalaa ja juustoa,  mmmmm <3 Keiteltiin myös aamuteen lisäksi kaffet meidän uudella Moccamasterilla, ja kyllähän se loistavat kaffet keittää.


DSCN5535DSCN5539DSCN5549DSCN5557

Aurinko paisteli lämpimästi suoraan meidän aamupalapöytäänkin. (btw mun ruoka näyttää ihan joltain snägärisafkalta tässä kuvassa mutta tuo on oikeesti tosi hyvää ja yllättävän freshiä :D) Ja tuo Jamie Oliverin minigrilli on siis aivan ehoton! Ollaan saatu se lahjaksi mun äitiltä ja on kyllä paljon ollut käytössä, varsinkin kesäisin.

DSCN5571

Kateltiin, mitä iltalehellä on sanottavvaa tämän illan Linnan juhlista.

DSCN5561


Sit kuunneltiin ehkä maailman parasta biisiä tällä hetkellä! Jukka Ässän "Eläköön amatöörit!". Biisi on Jukan debyyttialbumilta "Mitäs tässä".  Kuulin tämä ekaa kertaa viime viikolla töissä Novalta ja fiilistelin heti ihan hulluna. Tää on just tämmönen paras sunnuntaiaamubiisi, mistä ei voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Jos mun pitäis sanoa, millaisesta musiikista tykkään eniten, niin se ois ehdottomasti "hyvän mielen musiikki".

DSCN5579DSCN5593

Mentiin kattoon vielä kahden aikaan auringonlaskua meidän katolle kahvikupillisten kanssa. Lintulammentiellä oli ihan kauheat ruuhkat! Ja tehas tuprutti menemään.

DSCN5590DSCN5585

Nyt lähen vielä neljäksi koulukavereitten kanssa Torreroon itsenäisyyspäiväillalliselle.. tai onkohan se vasta päivällinen. No anycase, mukavaa tiedossa! Ihanaa itsenäisyyspäivää ja pukuloistetta jokaiseen olkkariin!

-Iina-

5 kommenttia :

 1. mistä toi valkonen jalkalamppu on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, en kyllä osaa sanoa kun sen oon kans saanu aikoinaan äitiltä... Ikea tai asko, veikkaan?

   Poista
 2. ihana kämppä teilä! mahtaako olla minkä verran neliöitä? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heei! Kiitos:) meillä on 51 neliötä.

   Poista
 3. Siis what? Asutte noin lähellä meitä eikä ikuna olla törmätty. Mutta teidän talon katolle en uskaltaisi mennä, sehän on lähes taivaassa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...