sunnuntai 24. helmikuuta 2013

PIKKUROINA JÄRJESTYKSEEN

Mulla iski eilen aivan älytön siivousvimma (Finally!!! Sitä onki ootettu). Oon semmonen tyyppi että saatan järjestellä paikkoja ja pyyhkiä ehkä vähän pölyjä, mutta oon yleisesti silleen normiarjessa tosi laiska siivoamaan. Keittiö on kyllä toisaalta semmonen paikka, mikä pitää musta aina olla siisti, muuten ei oo kiva syödä tai kokata. Lauri meillä oikeestaan hoitaa tommoset säännölliset imuroinnit ja luutuamiset. Mua sitten about kerran kuussa puree siivouskärpänen ja siivoon niinku joku hullu. Eilettäin alotin yheltä ja lopetin sinä samoihin aikoihin yöllä. Ja siivosin koko ajan. Oisin voinu vaikka jatkaa, ellei ois pitäny jo mennä nukkumaan. 

Mää normaalisti lähden siivouksessa jostain tosi oudosta asiasta liikkeelle. Tai se motivaatio saattaa tulla ihan mistä vaan. Esim jos Lauri sanoo että nyt Iina aletaan siivoomaan niin se alkaa tyhjentään tiskikonetta niinku normaalit ihmiset ja mää alan järjestämään kynsilakkoja värijärjestykseen tai puhdistamaan kenkiä(??). No eilen Lauri aivasti jonku 14 kertaa putkeen aamulla niin mulle tuli semmonen olo että hitto, nyt lähtee pölyt veke! Ajattelin että siivoon koko kämpän silleen yleispuhtaaksi että Laurilla on kiva tulla töistä kottiin, mutta sitten katoin meidän siivouskaappiin ja mulla iski ihan kamala ahdistus siitä epäjärjestyksestä ja kaikesta romppeesta mikä siellä oli hujan hajan. Päädyinkin  sitten yleisen siivouksen sijaan viskomaan kaiken sieltä meidän eteisen lattialle ja pian huomasin lajittelevani erilaisia ruuveja. Jossakin välissä huomasin että eteinen on aivan levällään ja mää hinkutan sokeripalalla ja patapatalla hellaa puhtaaksi (???) Tää myös liittyy mun tyyliin siivota: useampia yhtäaikaisia projekteja meneillään samaan aikaan, joista jokin toivon mukaan valmistuu saman vuorokauden puolella. 

Siivouskaapin järjestely tosiaan kasvoi sellaiseksi 4-tuntiseksi projektiksi, missä mää järjestelin jo jonkinlaisessa järjestyksessä olleseen pikkutavaralokerikkoon kaiken uusiksi, ja paremmin. (Tämä liittyy myös mun tyyliin laittaa kotia: jos jotakin asiaa on mahdollista parantaa, sitä on parannettava!) Niin, nappulat ja nippulat olivat jo siis teipillä ja permanenttitussilla aikoinaan lajiteltu lokeroihinsa, mutta nyt saatiin huusholliin vielä parempi ja nätimpi järjestys Dymon (my bro) avulla. 

PIKKUROINA JÄRJESTYKSEEN1
Lokerikosta löytyy nyt kaikki pienrauta ja pientoimistokrääsä sekä askarteluun ja ompeluun liittyvät jutut. 
PIKKUROINA JÄRJESTYKSEEN

Ei se innostus onneksi siihen loppunu ja sain koko kämpän siivottua, monta koneellista pyykkiä pestyä ja puhtaat lakanatkin vaihdettua uusiin <3 Ah, kömpiminen illalla puhtaisiin lakanoihin on parasta <3

-Iina-

2 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...