maanantai 11. helmikuuta 2013

BACK FROM EGYPT!

And Back in Business !! 

Taas ollaan kylmässä koti-Suomessa! Rentouttava viikon loma Sharm El Sheikhissä on takana ja ei voi muuta sanoa kuin että aivan ihanaa oli, ja juuri mikään ei olisi voinut mennä paremmin. Lomalta saimme juuri sitä lämpöä ja aurinkoa mitä lähdimme hakemaankin. Kaikki oli mahtavaa; sää, ihmiset, hotelli, retket, ruoka jne. <3 Lähettiin niin lyhyellä varoitusajalla tuonne, ettei sitä tajunnut edes välillä. Vielä reissun puolivälissä saatoin oikeesti ihmetellä Laurille että "siis ollaanko me Egyptissä? Miten ihmeessä me tänne ollaan päädytty?:D" Aivan pihalla. Oishan tuonne vielä vaikka viikoksi jäähä köllöttelemään, ei ois haitannu kyllä yhtään ;) Vähän ehkä harmittaa tulla takasi tänne tutisemaan... mutta jos jotain positiivista haluaa tästä kotiinpaluusta löytää niin.. no, eipä mulla ois enää mitkään housut tyyliin mahtunu Sharmissa jalkaan tuon All inclusive-viikon jälkeen :D Ihan kiva siis päästä syömään vähän kevyemmin. Itseasiassa tuon reissun jälkeen pärjäis varmaan viikon syömättä ilman mittään ongelmaa :D

Saatiin onneksi reissulta taltioitua muutamia kuvia ja videoita, vaikka välillä se tahtoi unohtua. Tässä vähän esimakua:

DSCN7160 DSCN6807 DSCN6844 DSCN6805 DSCN7184 DSCN6979 DSCN6996 IMG_1331
DSCN6873
Semmosta siellä:) Sharm El Sheikhistä varsinaiset kuvapostaukset julkaisen kahdessa osassa ja luvassa on myös.. tättätädää! Parin minsan videokooste! Kuhan saan sen väsättyä tässä. Kiirettä pitää kyllä tällä viikolla. Mulla on rästissä mm. kuudet Salkkarit, Putous, Masterchefit, Californication jaaaa :D haha, no ei vaiskaan, kouluhommia ja työjuttuja! Telkkuohjelmat kyllä kerkeää kattoa jossain välissä! Btw. katottiin Lauri kanssa reissussa Pretty Little Liarsin eka kausi ja vaikka pari ekaa jaksoa oliki ihan huonoja niin meleko koukuttavaa matskua loppupeleissä Gossip Girlin ja OC:n tekijöiltä. Eli ihan hyvä sarja! 

Arkeenpaluu sujui mukavasti tänään aamu-unilla, kavereitten kahvittelulla, combatilla ja muuten vaan ihmettelyllä. Nyt voisin painua jo pehkuihin ja nähä ihania unia lämpimästä Egyptistä. Epäilen, että tulee olemaan pieni isku vasten kasvoja, kun huomenaamuna huomaanki ettei ikkunasta näykään tuo ylläoleva palmumaisema vaan ihan jotain muuta :D Yhyyy

Hyvää yötä ja aurinkoisia unia, toivoo pisamanaamainen Iina

3 kommenttia :

  1. Ihania lomakuvia Iina! :) Oispa ihana itekin päästä pitkästä aikaa lämpimään. Mitä tykkäsit paikasta? onko käymisen arvoinen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarza! Ja oli todellakin! Yllätti kyllä aivan kokonaan. Menisin koska vain uudestaan:)

      Poista
  2. Oi mitä lomakuvia! ärsyttää ku monissa blogeissa on viime aikoina ollu ulkomaanreissuista kuvia :D väkisinki tulee kateelliseksi.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...