perjantai 1. maaliskuuta 2013

HARMAATA JA VAALEAA

Syksyllä talvea kohti mentäessä sisustuksessa alkaa kaipaamaan vain yhtä asiaa: lämpöä, lämpöä, lämpöä. Keväällä puolestaan kesää kohti mentäessä sisustuksesta alkaa kaipaamaan raikkautta, raikkautta ja vielä enemmän raikkautta. Raikkautta saa kevään pastillisävyillä ja muilla väreillä, valkoisella ja muilla vaaleilla sävyillä sekä suurilla kontrasteilla. Mun on häpeäkseni pakko myöntää että tässä lopputalven kiireessä en oo oikeasti kerennyt edes joulutyynyjä yms. vaihtamaan kevättekstiileihin... Mutta nyt taas hulluna inspistä ja mun pienoinen sisustustaantumakin on saanut jo uutta tuulta siipiensä alle ;)

Mää oon jääny tähän muodin ja median myllyttämään harmaa-sävy-koukkuun. Kaikki mallihuoneet lehdissä, ohjelmissa, blogeissa ja muualla rummuttavat nyt valkoisen, harmaan ja mustan yhdistelmiä. Ihan mustaa en edelleenkään osaa sisustuksessa käyttää (enkä oikeastaan haluakaan) niin täällä lähdetään liikkeelle vähän hillitymmästi. Toinen muoti-ilmiö on nuo ihmeelliset kolmiokuviot tekstiileissä ja muutenkin tommonen tosi graafinen ja toistuva kuviointi tekstiileissä on pinnalla. Mää eka ajattelin noista että mitä ihme avaruusjuttuja mutta nyt oon jo koukussa näihinkin ja kävin hamstraamassa jo kotiakin näitä tekstiilejä (kuvassa). Toivottavasti en kyllästy kovin nopeasti, niinkuin mulla on tapana :D Nyt ainakin tykkään vielä ihan hulluna!

Downloads
1. Kodin 1, 2. Kodin1, 3. Finlayson, 4. Kodin1, 5. Tuoksutikut Zara Home, 6.matto  Kodin 1

Juu, Kodin Anttilassa tuli käytyä ja ihan mukavat alennukset sain kun 20 % pois hinnoista. Nuo tuoksukynttilät on Elloksen nettikaupan kautta Zara Home:n valikoimista ja tuoksu on black vanilla. Nuo tikut siis laitetaan tuonne nesteeseen ja ne levittää sitä tuoksua aika pitkäänkin. Hyvälle tuoksuu nyt kotosalla :) 

-Iina-

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...