keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

RATKAISU MEIKKIEN JÄRJESTELYYN JA SÄILYTYKSEEN

Mua on jo pitkään ärsyttäny se että mun kaikki meikit on lojunu yhessä laatikossa aivan sikin sokin. Alappa aamuisin etsimään kolmen senttimetrin pituiseksi typistynyttä kulmakynää tai luomiväripensseliä tuolta sekasotkusta. Oonkin yrittänyt etsiä kaikista kodin tavarataloista sellaisia lokerikkoja, joihin tiiättekö laitetaan haarukat ja veitset yms. Semmonen ois toiminu tässä hyvin. Mutta kaikki on ollu niin rumia ja järkyttävän värisiä niin ennoo halunnu sellasta ostaa. 

DSCN7408

Meidän vessassa tavaroiden ja pikkuhärpäkkeiden säilytysratkaisuna toimii tuo Ikean keittiöön tarkoitettu apupöytä. Se sopii meidän superpieneen vessaan hyvin ja säilytyskorien avulla vetää paljon tavaraakin itteensä. Tuon apupöydän toinen laatikko on toiminut nyt mulla meikkilaatikkona. Toisessa laatikossa on ollu kaikenmaailman kylppäriroinaa hammaslangasta ladyshavereihin. Mittasin laatikon sisäpinnat ja hoksasin yhtäkkiä että nämä Ikean läpikuultavat kylpyhuoneeseen tarkoitetut säilytyslokerikot sopivat täydellisesti tuonne laatikon sisään. Yhdessä 10 euron pakkauksessa tulee siis 3 erilaista lokerikkoa mukana.

MAKE UP RENOVATION1 DSCN7415

Ja tadaa! Nyt löytää paljon paremmin etsimänsä kiireisenäkin aamuna. Ainut huono puoli noissa lokeroissa oli vaan se että niiden korkeus on vain 3 senttiä, olisi ollut hyvä, jos korkeus olisi ollut edes 5 senttiä, mutta menee tämä näinkin! Itse oon ainakin tosi ilonen ja tyytyväinen tähän. Vasemmasta laatikosta löytyy edelleen kaikkea rompetta mutta meikkiosastoa on hieman levitetty sinnekin, että kaikki mahtuu.

DSCN7421

Joku onkin joskus pyytänyt että esittelisin arkimeikkini. No tässä näkyy vähän millasia meikkejä käytän, mutta tarkempi esittely voisi silti olla paikallaan :) Nyt ostin jonkun verran meikkejä lisää, kun Oulun keskustan Anttilassa oli pimeät hinnat. Tai oikeastaan tyhjennysmyynti, koska 2. ja 3. kerros menevät jonkin asteen remonttiin. Esimerkiksi nuo kaksi Max Factorin meikkivoidetta on tarjouksesta "osta kolme - maksa kaksi". Näistä tarjouksista ostan aina ainakin meikkivoiteet ja ripsarit, kun ne on kuitenkin normaalisti ihan sika kalliita! Yli 15 euroa yks meikki helpostikki.

DSCN7423 DSCN7425 DSCN7434 MAKE UP RENOVATION DSCN7442 DSCN7441 DSCN7439

-Iina-

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...