perjantai 8. maaliskuuta 2013

UUS TUKKA

Kävin tossa tosiaan viime viikolla kampaajalla Ponnarissa, joka on tossa aika lähellä rautatieasemaa. Siellä on osaava henkilökunta ja hintakin on aina edullinen opiskelija-alennuksen turvin. Mun tukan raidotus ja leikkaus maksaa aina 80-90 euroa, eli mun mielestä todella halpa. No, mitä me sitten tehtiin mun tukalle?Pätkästiin melkein 10 senttiä  pituudesta ja kerrostettiin tukkaa lisää, kun siitä oli kertakaikkiaan tullu nii raskas ja raskaan näköinenkin. Ja vaikka oon halunnu säilyttää mun ns. oman värin tukassa niin teki mieli jotaki pientä tehä lisäksi! Pyysin että laitettaisiin tonne latvoihin vaaleaa raitaa ikäänkuin se näyttäys sellaselta ylikasvaneelta raidalta. Liukuvärin tapaan siis. Sitten laitettiin vielä kevytväri tuohon ihan hiuksen päälyosaan että ne raidat tulis sieltä alta silleen jännästi. Noooo, kyllä ne jossain valossa näkyy, mutta aika vähän muuttui yleisilme :D Oisin ehkä (näin jälkeenpäin ajateltuna) halunnu että niitä raitoja ois tuolla latvassa sittenki näkyny vähä enempi!

UUS TUKKA1

Mää oon aina pyytäny että mun tukka leikattaisiin silleen "suikalemaisesti", jos joku ymmärtää mitä meinaan. Joku leikkaa sen saksilla, joku veitsellä, mutta idea on se että latvaa ei leikata saksilla vaakasuuntaisesti. No, nyt tämä kyllä näyttää siltä että ois leikattu juuri sillain "palkeiksi" tuo tukka. :D Jos joku ei ymmärrä niin sillain että latva ei muistuta sulan mallia vaan sellasta palkkia :D Näille on varmaa jotku ammattitermit olemassa muttako ehämmää niitä tiiä.

Totuus on se että tukka näyttää vähän paksummalta ku se leikataan näin niinku mulla on nyt leikattu. Mutta se "sulkamaisuus" tuo minusta parempaa laskeutuvuutta. Ihan kuitenkin tykkään nyt tästä miten tämä on :)

UUS TUKKA

Mää oon koko viikon lompsinu menemään tällasissa säkkikamppeissa ku oon tosiaan istunu niitä 12 tunnin päiviä Yliopiston kirjastossa kirjottamassa kandia.. mitä ihmeellisimmissä asennoissa. Määhän aina otan kengät pois ja istun jossai myttyrässä siinä tuolilla nii että varmana lähtee tunto koko alakropasta. Musta tullee levoton jos pittää istua sillain niinku aikuset! Tämänki tavan oppinu äitiltä, hyi äiti sua :D

DSCN7503 Kollaasit14

Ja päästäänkin asiaan josta halusinkin teiltä kysyä! (toivottavasti joku auttaa ja kommentoi, ku blogissa on viime aikoina ollu niin hiljasta! missä ooottteeeeeee?) Nimittäin, en oo koskaan värjänny kaupan väreillä ommaa tukkaa. En koskaan! Ja haluaisin koittaa semmosta jotain raitasysteemiä, sillain että ihan tosiaan sinne tänne tonne latvaan sais vaaleeta. Onnistuuko? Ku nyt mulla alko tekemään mieli nuita raitoja enempi...enkä aatellu mennä taas kampaajalle pulittamaan yheksää kymppiä niistä :D Oon nähny että nyt mainostetaan sitä liukuväriä missä tulee se harja mukana. Onnistuisko sillä? Kääk, pelottaa

Nyt lähen taas lipastolle (=Yliopistolle) päivystämmään! Hellurej

-Iina-

13 kommenttia :

 1. Kaupan raidoitusaineet on kyllä ihan jäätävän tujuja! Melkein suosittelisin kokeilemaan niitä uusia liukuvärjäysvärejä, jos niissä kerta tulee se kampakin mukana. Just sellaisilla välineillä uskois saavan helpommin toivotunlaisen liukuväriefektin. Kannattaa selailla noita Indiedays-blogien kauneuspostauksia. Mun mielestä ainakin Char & the City -blogissa testattiin niitä värejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa, okkei pittääpä käyä kattomassa! Kiitti vinkistä :)

   Poista
 2. Haa ihana postaus! Von kuvitella sut niissä kirjoitusasennoissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D haha ennen ku näin kuka tän kommentin oli kirjottanu nii tiesin että se oot sinä! :D

   Poista
 3. En uskaltais ite värjätä niillä kaupan väreillä enää.. Siis kokemusta on :D Herranjestas sulla on tota hiusta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö.. Jaiks, mitehä tuota sitte tekis.

   Poista
  2. Hei ehkä se oli enemmän tekijästä kiinni :D

   Poista
 4. Tämä blogi on ihana! jatka samaan malliin :) t. innokas lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okkei, kiva että joku kannustaa! Tuntuu välillä että yksikseni täällä kirjottelen ja elän tässä blogiyhteisössä:D

   Poista
 5. Härregyyd miten voi olla noin paljon tukkaa! Oot mun hiusidoli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mahtavaa olla jonkun hiusidoli! :D on kai se seki jo jonkin asteen saavutus elämässä?

   Poista
 6. Ihana Inttu <3 Voisin antaa mitä vaan tollasen tukan takia, niiiin IHANA! Värjäsin Hennalta sellasella Hombre liukuvärjäysharjajutulla tukkaa ja tuli kiva! Ainut vaan et se harja on melko paksu, et joutuu varmaan vähän sit paremmin levitteleen ja tasotteleen väriä kumihanskojen avulla kans! Se on ihan normi kestoväri mun mielestä millä muutenki vaaleita raitoja tehhään, jos kaipaat henkistä tukea nii call me ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain viestin:) hei pittääpä nähä niii nään sen tukanki! ;) ja todnäk tarvin henkistä tukea:D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...