perjantai 4. lokakuuta 2013

AIKA HELMI

Mää rakastan koiria. Meillä ei oo koskaan ollut kotona lemmikkejä vanhempien allergioiden takia, joten oma koira on ollut aina yksi hartaimmista toiveistani. Itse asiassa.. tää tietää kyllä huonoa onnea kun nyt paljastan.. oon oikeasti toivonut omaa koiraa pikkutytöstä asti, aina kun on ollut mahdollisuus. Millon lähti ripsi, millon oli hammaskeijulle asiaa tai millon synttärikynttilöiden puhalluksen yhteydessä toivottiin jotain - AINA oon toivonut sitä "söpöä koiranpentua". Ja vielä tänäkin päivänä, jos mulla vaikka ripsi irtoaa niin mietin tuota koira-haavetta ja sitä miten kovasti oon oman koiran halunnut :) Vielä me ei kuitenkaan uskalleta hankkia omaa koiraa kun ei pystytä täysin sitoutumaan siihen. Mutta ehkä tässä lähivuosina kuitenkin ;) (Lauri mite ois joululahjax khekhe?;)

Ympärillä monet ystävät ja läheiset ovat vasta hankkineet koiria ja mää poden sen vuoksi koko ajan entistä kovempaa koirakuumetta. Laurin vanhempien pentukoirat - länsiylämaanterrieri, Helmi, ja suomen pystykorva, Hupi - ovat kyllä suurimmat sydämensulattajat <3  Tällä kertaa Hupi oli mettäreissulla harjottelemassa vähän isojen koirien hommia ja ei sen vuoksi päässyt mun kuvattavaksi. Helmi sen sijaan oli oikein näpsäkkä mallihauvva.

PA030858 PA030859 PA030852 PA030833 PA030820

  Aijjaij mää en kestä!!  

Kyllä me tämmönen vilpitön karvakamu vielä joku päivä hankitaan tuomaan iloa meijänki elämään!

-Iina-

4 kommenttia :

 1. Minullakin on westie :) Koirat ovat ihania <3

  VastaaPoista
 2. Hahah ihania kuvia! Miten ootte nuin papuja vieläkin?! Tell me asap your secret!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kait me etes olla?:D mun salaisuus on varmaan varjostuspuuteri(?) mutta uskon että se ei oo samalla Laurin salaisuus :D kyllä meillä säilyy rusketus keskimäärästä pitempään kyllä :)

   Poista
 3. Oijoi.<3 Meillä on sovittu, että tuleva koira on sitten juuri tuollainen söpö valkopallero westiepoju. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...