perjantai 25. lokakuuta 2013

H&M HOME SYKSYÄ

Ennen H&M:n kodin sisustustuotteet eivät oikeen napannu mulle. Muistan ku Helsingin Aleksanterinkadun liike avattiin aikoinaan ja kieli pitkällä suunnistin sinne! JA MITTÄÄ EN OSTANU. Kauhia pettymys. Se systeemi sillon, et ne tuotteet sai semmosta koodia vastaan ostaa, oli tosi typerä ja tuotteet oli jotenkin lelumaisia mun makuun. Sisustusliikkeiden koko pointtihan on siinä että saa hypistellä tuotteita ja voi saada ideoita hyvin suunnitelluista ja sommitelluista näyttelyhuoneista ja sisustusasetelmista -- ja kuvitella ne omaan kotiinsa!  Nyt kesällä käytiin ohimennen siellä ja hommahan oli täysin muuttunu! Liike oli nyt paljon innostavampi ilman koodisysteemejään (ne on kuitenki ollu jo 100 vuotta poies ja tää juntti oululaine ei vaa oo tienny) Lalli sai olla repimässä mua sieltä pois, kun syli oli täynnä kaiken maailman kippoa, kuppoa ja tyynyliinaa, eikä ne olis kaikki kuitenkaan lentokonelaukkuun mahtunu. Hää, ostimpa ne kummiski ja laitoin kaverin kiikuttaan autolla Ouluun :D Kesän positiivisen visiitin jälkeen oonkin käynyt säännöllisesti nettikaupassa tiirailemassa uutuuksia ja muutaman kerran tilaamaankin päätynyt!

Tein kaksi kollaasia H&M Home:n tämänhetkisestä, syksyn tuotevalikoimasta. Edelleen siellä on joitain tosi lelumaisia tuotteita ja hassuja eläinkuoseja, joista en oikeen osaa sanoa että millasessa sisustuksessa niitä vois tai pitäis käyttää :D Mut suurimmaksi osaksi kivoja juttuja! Vaikka mallisto on suht pieni, niin suunnittelussa on mielestäni ajateltu tuotteiden yhteensopivuutta ja yhdistelymahdollisuuksia.
H&M HOME
1. Kynttilälyhty useassa eri värissä 3,95€
2. Tekoturkispeitto 59,95€
4. Tyynynpäällinen 4,95€
5. Tyynynpäällinen 7,95€
6. Jakardikudottu peitto 29,95€
7. Keramiikkapurkki 4,95€

H&M HOME1

1. Tyynynpäällinen 19,95€
2. Kynttilänjalka 6,95€
3. Keramiikkapurkki 9,95€
4. Tyynynpäällinen 14,95 €
5. 2 kpl säilytyskoreja 12,95€
6. Kynttilänjalka 7,95€
9. Lasimaljakko 9,95€


Kaksi aivan erityylistä kollaasia, mutta voisin silti kuvitella molemmat omaan kotiini. Suurimmaksi osaksi hinnatkin ovat ihanan edulliset! Olen tässä harkinnut että tilaisinko noita ylemmän kollaasin keramiikkapurkkeja (nro7), niitä oli myös tiheämmällä pilkulla myytävänä.. Hmm, jää toistaiseksi vielä pohdinnan alle ;)

-Iina-

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...