maanantai 21. lokakuuta 2013

PALMUVEHKAN OKSAT SISUSTUSELEMENTTINÄ

Jennifer Hudson - All Dressed in love
Tässäpä alkuun tämän aamun fiiliksiä! Tästä biisistä tulee aina semmonen ihanan tyttömäinen ja pirtsakka olo ;) 
Who wouldn't look good in love?

Ja sitten itse asiaan: ihastelin vähän aikaa sitten kotona äidin maljakkoon laittamia palmuvehkan oksia. Ihmettelin, että mitenkäs kauan nuo tuossa sinnittelevät pelkässä vedessä, ilman multaa? Äiti sanoi että oli saanut joltain sisustajalta vinkin, että palmuvehkan oksat todella elävät ihan pelkässä vedessäkin! Eivät varmaan sen kummemmin siitä kasva, mutta vihreinä ja elinvoimaisina kuitenkin pysyvät. Äidillä oksat ja maljakko olivat pikkuvessassa koristeena - älyttömän hyvä idea ja paljon paremman näköiset pienessä pimeässä vessassa kuin tyypilliset tekokukat!

Päätin siis laittaa hyvän kiertämään ja tulla teillekin vinkkaamaan tästä hauskasta sisustusideasta. Mulla oli jo valmiiksi aika isoksi kasvanut palmuvehka ruukussa, mistä vain kiskaisin muutaman pienen oksan irti. Laitoin oksat H&M Home-nettikaupasta ostamaani lasimaljakkoon (6,95€). H&M Home-valikoimissa on myös monia muita ihania maljakoita, joissa oksat näyttäisivät kivalta. Läpinäkyvästä maljakosta nimenomaan tulee  se juurettomien oksien hauska efekti esille.


PA211240

PA211238

PA211226

PA211222

PA211234

PA211187

Mulla oksat ovat ihan olkkarin pöydällä, mutta aattelin että niitä vois myös kylppäriin laittaa! 
Joku saattoi huomata että olohuone on kokenut muutenkin kaikenlaisia muutoksia! Niistä postausta myöhemmin :)

-Iina-

Ps. huomasin että Internet Explorer ei toista mm. tuota mun youtube-kappaletta, niinkuin ei kyllä montaa muutakaan asiaa koskaan oikein. Te viimeiset jotka vielä IE:llä selailette niin vaihtakaa hyvät ihmiset selainta Google Chromeen ;)

4 kommenttia :

 1. Todella kaunis blogi, ehdottomasti jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Mistä nuo ihanat sohvapöydät on ostettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ne on kodin anttilasta yumi pöydät, eikä maksa paljoo!:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...