tiistai 12. marraskuuta 2013

IKEAN EXPEDIT SENKKI

Hejssan! Kaksi hauskaa Rukan reissua ja pitkä työputki takana! Voin kertoa, että on melko mukavaa vaan istua aloillaan ja olla tekemättä yhtään mittään. Eilinen palakitti aivan uskomattoman paljon kun sai vaan rentoutua ystävien kanssa kahvilla koko illan ja lörpötellä niitä näitä ja illalla sain katsoa rästiin jääneet Hell's Kitchenit ja X Factorit :D  Jospa sitä nyt hetkeksi ois ollu taas äksöniä! 

Kiitos kaikille oman bloginsa linkittäneille! Kommentteja tuli pilivin pimmein ja kun vain ehdin niin käyn bloginne lävitse ja valitsen sieltä mielestäni parhaat esittelyyn. Saattaapi olla että tovi siinä menee kuitenkin kun tässä melkoista kiirettä kumminki pukkaa, joten olkaa kärsivällisiä ;)

Ajattelin kuitenkin nyt esitellä teille yhden viimeaikaisista projekteistani, nimittäin Ikean Expedit senkin. Olkkariin on kaivattu lisää säilytystilaa ja jotain ryhdikästä huonekalua, joka passaisi myös muun asuntomme ja olohuoneen sisustukseen. 53-neliöinen kaksiomme on suht. avoin tila, jossa käytännössä makuuhuone on ainut erillinen huoneensa. Näin ollen muiden tilojen on soinnuttava sisustukseltaan ja värimaailmaltaan hyvin yhteen harmoonisen kokonaisuuden saavuttamiseksi. Meillä onkin jo olohuoneessa työpöydän alla yksi neljän korin Expedit-hylly ja siitä se idea sitten lähti senkkiinkin. Kuva työpöydästä löytyy aiemmasta postauksesta.

PA271413

PA271417

PA271418

PA271419

Senkin runkona toimii Ikean Expedit hylly, jonka sain ostettua Tori.fi:stä kolmella kympillä. Ikeasta ostin Expedit-sarjaan kuuluvat laatikostot, jotka kokosin ja kiinnitin neljään keskimmäiseen lokerikkoon (15€/2kpl). Tällaisilla lasihyllyilläkin olisi tullut tosi kivan näköinen, mutta tarkoitus oli nyt saada tavaraa piiloon. Lisäksi ostin 4 kpl Pjäs-koreja (15€/kpl), joita ei nyt jostain syystä enää löydy Ikean nettikaupasta, mutta voi olla että tavarataloista vielä löytyypi, ei tuosta ole kuin kuukausi kun nämä ostettiin. Rullat senkin alle sain äidiltä, joka oli kyllä myöskin ostanut ne Ikeasta. Loppupeleissä senkin hinnaksi siis muodostui 150€, mikä ei mielestäni ole tästä paha hinta. Vastaavat senkit kaupassa maksavat kuitenkin aina reippaasti sen yli 250 euroa ja ainakin tämä on jollain lailla uniikki ;)

PA271426

PA271427

PA271430

Senkin päälle olen laittanut muutamia sisustusesineitä: Annon pisarapurkit sekä hieman Iittalan juttuja. On siellä yksi kuva minusta ja Lauristakin heh :)

Mitäpä tykkäätte? :)

-Iina-

11 kommenttia :

  1. Ihana postaus jälleen - mää niin tykkään näistä sun jutuista! Säikähin melkosesti äskön, kun jonku ihmeen takia bloggeri oli poistanu mut sun lukijoista? :o ..no siellä ollaan taas :D

    VastaaPoista
  2. Onpas tosi kiva "tuunausidea" :) Näyttää niin paljon paremmalta kuin se pelkkä tavallinen Expedit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Joo tykkään kyllä itsekin! Paljon hyvää säilytystilaa :)

      Poista
  3. Näyttää hyvältä, kotoisalta ja raikkaalta. Tykkään. Paljon.
    Ja multa meni tietysti ihan ohi koko linkitys blogistani, mutta hei, tässä mä ja mun blogi ollaan. :D

    VastaaPoista
  4. Hei, kertoisitko mistä tuo sinun laminaatti on hommattu? Aivan täydellisen värinen ja näköinen! :) Ja vielä jos muistaisit sävyn nimen niin olisin eeeeeerittäin kiitollinen! Nanna

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...