lauantai 7. kesäkuuta 2014

MAX FACTOR PEARL ORANGE -HUULIPUNA

Sain kaveriltani joululahjaksi ihanan huulipunan ja tässä puolen vuoden aikana olen todella tykästynyt sen sävyyn ja koostumukseen! (Kiitos vaan Lapelle ;)Kyseessä on Maxfactorin Nro 21 Pearl Orange -huulipuna, joka on mun mielestä tosi kiva puna niin luonnolliseen arkimeikkiin kuin näyttävämpäänkin juhlalookkiin. Nämä kuvat ovat niinkin kaukaa kuin vapulta, mutta Pearl Orangea on huulilla. Näissä kuvissa mulla ei ole huultenrajausta ollenkaan - se viimeistelisi vielä ilmeen.

341
34
Puna on sopivan rasvainen, mutta myös hyvin kestävä. Siinä on hieman tuollaista hilemäistä kiiltoa, mikä tekee siitä aivan täydellisen kesäpunan! Mutta koska sävy on sen verran hillitty ja enemmän punaisen-oranssiin taittava kuin pinkin-oranssiin, voi tätä käyttää huolettaympäri vuoden.  Hilemäisyyden vuoksi puna tulee kuitenkin enemmän edukseen kesällä ruskettuneilla kasvoilla, kuin talven kalpeilla kasvoilla, jolloin muutenkin mattapunat toimivat paremmin.Sävy mielestäni sopii hyvin sekä vaalea- että tummatukkaisille, mutta ei ehkä paras vaihtoehto aivan platinablondeille.

P6076619

P6076612
P4306001

Tässä on nyt viikko maattu sairaana petipotilaana ja ärsyttää ettei oo päässy nauttimaan mahtavasta kesäsäästä :( Vielä tuntuu yskää olevan mutta pikkuhiljaa alkaa elämä voittaa. Muistakaa pitää huolta käsihygieniasta ettei kesäkuun nuhakuume tartu! Inhottava tauti.

-Iina-

4 kommenttia :

  1. Sulla on erityisen kauniisti hiukset näissä kuvissa :) Miten olet mahtanut tehdä kyseiset kiharat/laineet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!:) mulla on taas uusi kiharrin kokoelmassa ja nämä on tehty sillä. Se on obh Nordican artist sarjan beach curls kiharrin. Niitä myytiin vielä ennen joulua Suomessa ja en sillon jostain syystä ostanut ja joulun jälkeen ne vaan loppu koko maasta:/ metsästin niitä useita kuukausia mutta ei löytyny mistään, kunnes sitten tornion säästötexistä löytyi :D kyseessä siis vain pikkurillin paksuinen puikkokiharrin. Jos ulkomailla tulee käytyä niin sieltä kannattaa ostaa, sillä valikoimaa on paaaaljon!:) suomessa en ole toistaiseksi törmännyt vastaavaan mutta kaikilla puikkokihartimilla saa toki nättiä kiharaa.

      Poista
  2. Oih, löysin juuri blogisi ja pakko tulla näin heti ensisilmäyksen jälkeen kommentoimaan, että WAU mikä tukka!! Ja aivan ihanan sävyinen huulipuna, sopii sulle mielettömän hyvin. :) Taidampas jäädä lueskelemaan pidemmällekin.. :)

    allthelittleroyals.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos! Ompa mukava kuulla:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...