maanantai 23. maaliskuuta 2015

RAVINTOLA NALLIKARIN VOHVELIHERKKU

Viime viikolla jokainen päivä oli upea - juuri kuin se alttarille saapuva säteilevä morsian. Huomaa, että kevät saa ihmiset pikkuhiljaa kaivautumaan maakuopistaan ulos ihmisten ilmoille. Huomaahan sen pelkästään jo omassa käyttäytymisessä kun kotisohvalla völläily ei enää olekaan omassa mielessä rentoutumista ja hiljentymistä kotona kynttilän ääressä vaan epäsosiaalista laiskottelua ja yksin kotona mätänemistä. :D Tuntuuko teistä yhtään tältä? Vuodenajat ovat kyllä mahtava rikkaus Suomessa, mutta jokaiseen niistä kuuluu myös tavallaan jokin kaikkien olettama tai yleisesti hyväksyttävä käyttäytyminen. Toki siihen vaikuttaa ihmisten työ- ja lomarytmit, yhteiskunnan rytmi, valon määrä ja moni muu asia. Mutta tavallaan hassua jos jostain tyypistä ei kuulu talvena moneen kuukauteen niin se on ihan ok, mutta kesällä samanlaisesta radiohiljaisuudesta jo pittää huolestua. Sitten taas ihmiset saattaa viettää talven ja kesän ihan eri ihmisten seurassa.. sekin on hassua mutta kaikki sen silti ymmärtää! :)

P1010215

Yhtenä viime viikon upeista kevätpäivistä, me käytiin isoveikan kanssa Ravintola Nallikarissa päiväkahvilla. Monessa Oulun kahvilassa tai ravintolassa ei pysty näin kevätaikaan nauttimaan tästä upeasta valon määrästä, minkä vuoksi halusinkin juuri tuonne Ravintola Nallikariin, jonka seinät ovat pelkkää ikkunaa ja näkymä avautuu merelle. Söimme Joonan kanssa pökkiin Nallikarin spesiaali-vohvelin, joka oli melkoinen herkku! Minttujäätelöä, marjoja, valkosuklata, siirappia, nams! Palvelu oli ystävällistä ja näkymät niin ikään hulppeat. Kahvin hintaan kuului myös santsikuppi! :)

P1010211

P1010213

P1010219

P1010223

P1010235

P1010242

Nähtiin ku jengi pyöräili tuolla jäällä! Ite en ois kyllä uskaltanu.. mutta toisaalta oonki joskus vähän tämmönen nössö. Mun viimeaikainen motto onkin näyttänyt olevan vähän joka asiassa "minimoi riskit" :D Esim ekaa kertaa käytin Uutena Vuotena lasketellessa kypärää! 
Musta on tullut aikuinen!

Iina


4 kommenttia :

 1. Ei luoja kuin hyvän näköstä! :D Pitää itekki mennä testaan ens kerran Oulussa ollessa.. Paljon maksoi tuollanen annos? :) Riitti vissiin ihan hyvin kahdelle vai ymmärsinkö väärin, että söitte yhessä tuon? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo syötiin kahestaan semmoseksi makupalaksi! Se oli semmosen vähä pienempi ko videokasetto:) ja en nyt yhtään muista sitä hintaa eikä niitten nettisivullakaan ollu! Jos en iha väärin muista niin 4,90€?:)

   Poista
 2. Eikä, siis näyttää ihan täydelliseltä toi annos! Kyllä kelpais itellekin :))

  VastaaPoista
 3. Ssiis apua kuinka hyvännäkönen tuo vohveli on! :D En ees tienny et sieltä saa tommosia. Pitääpä käyä joku päivä maistaan tuota voffelia tuolla ;--)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...