tiistai 29. tammikuuta 2013

ÄKKILÄHTÖ EGYPTIIN!


Kyllä!!! Kova matkakuume ja lämmön kaipuu saa nyt kovasti helpotusta kun lähetään Laurin kanssa lauantaina Sharm el Sheikhin auringon alle rentoutumaan viikoksi. Eli valitettavasti tällöin blogi jääpi ainakin viikon mittaiselle levolle, mutta ehkäpä Instagramiin tai Facebookkiin saattaa ilmestyä muutama kuva reissusta, joten kannattaa olla kuulolla;)

Aurinkomatkojen kautta tosiaan mennään ja nyt on niin, että kerrankin meikäläisen haukan katse, nopeat sormet ja F5-painike palkittiin: 330 € hotelli + lennot helsingistä! Pilikkahintaan! Kahden tähden hotelli kyllä vain, saa nyt nähä tampastaanko vielä vähän parempi all inclusive hotelli tuohon sittenkin päälle, kun hieman epäilyttää vaaleatukkaisena naisena se ulkona syöminen, kuleskeleminen ja tinkaaminen. Olisi turvallisempaa kuitenkin hieman paremmassa hotellissa:) Tosi halvalla saa nyt all inclusive hotellinkin, 100 e/per naama viikon oleilu! Sais sitte ainaki oikeen maha turvonneena lillua altaassa menemään :D Samalla saa kyllä heittää hyvästit  alkuvuonna hyvin alkaneelle kuntokuurille, mutta njääääääh, pieni hinta Egyptin nautinnoista!

Mulla on ihan tajuton kiire tällä viikolla, kun tää reissu tuli tosiaan alle viikon varotusajalla. Kandidaatin tutkielman aihepaperi pitäis palauttaa tiistaihin mennessä (ts.perjantaihin) ja katos katos ku mulla ei oo edes vielä aihetta. Tähän liittyen: ehdotuksia markkinoinnin kandiaiheeksi otetaan vastaan! :D 

Ja ainiin! Ajattelin pitää torstaina koulussa ruotsin 3 minuutin puheen mun blogista. On kyllä ehkä vähä omituinen aihe puheelle, mutta tästä on helppo kertoa omakohtaisesti:) Paitsi että ruotsiksi mikään ei oo helppoa. Kandia en sentään mistään blogimainonnasta jaksaisi alkaa vääntämään - silloin tulis liian paljon kosketuksiin tämän blogikirjoittelun kanssa ja olen tykännyt tästä intensiteetistä, jota oon tähän asti blogissa ylläpitänyt. 

Jotenkin taas ajauduin tapani mukaan näinkin lyhyessä tekstissä tarkoituksesta kertoa superpintaliitoisesta aiheesta kuten äkkilähtömatkasta niinkin syvälliseen aiheeseen kun blogini intensiteetti? :D What's happeniiiiingg? Jotta tämä postaus ei nyt missään tapauksessa kävisi raskaaksi ja pysyisi höyhenenkevyenä hilipatipippaa-hypetyksenä niin pakko vielä hehkuttaa: EGYPTIIIIIIIIIIINN!!!!!!

PyramidsGiza1matka4_1011MN_masharm-el-sheikhsharm-el-sheikhin-rantaa
Pictures from Google photosearch

Katsotaan ehtiskö postailla jotain esim junasta tai Helsingin lentokentältä lauantaina tms:)
Hmm, minäpäs mietin sinne vielä jotain mukavaa kerrottavaa!

-Iina.

6 kommenttia :

 1. Siellähän on nyt kauheet mellakat :O!

  VastaaPoista
 2. Itse oon tyttöporukalla käynyt Egyptissä, syötiin aina ulkona ja oli ihan älyttömän hyvää ruokaa aina! :) Kyllä hyvään aikaan lähdette kun miettii tämänpäivästäkin myräkkää. Oulun rakas merituuli. <3 Ihanaa reissua teille, toivottavasti pistät jotain matkapostausta kehiin sitten, saa edes ruudun välityksellä annostuksen auringosta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kyllä, sama kävi tänään itselläni mielessä! Oulu <3 varmasti tulee rentouttava reissu , yritän keretä kuulumisia päivittämään!:)

   Poista
 3. Ah, kelpais kyllä mullekin reissu lämpöön nyt heti!! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...