sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

ARKEA PAKOON HAILUOTOON

Jee Sunnuntai! Paras päivä viikosta. Tännään ollaan käyty aamulenkillä Laurin kanssa ja tehty namiaamupallaa. Tuli kans tässä aamulla mieleen, että oon unohtanu laittaa tänne Hailuotoreissuista kuvia! Ollaan käyty siellä nyt kuukauden sisään pari kertaa, nämä seuraavat kuvat ois nyt siltä ekalta reissulta, kun käytiin Laurin kanssa kahdestaan siellä. On ollu kyllä helppo hurruutella sinne nyt, kun jäätie on ollu auki. Ei mene ku tunti ajaa sinne ihan saaren päähän asti. Kesäisin kun joutuu käyttämään lauttaa niin saattaa mennä pahimmillaan kolmekin tuntia, jos myöhästyy lautasta tai ei muuten vaan mahu kyytiin! 

DSCN7704
DSCN7649 DSCN7660

Hailuoto on yksi Suomen aurinkoisimmista kunnista ja siellä on kesällä enemmän aurinkoisia päiviä kuin mantereella.

DSCN7703 DSCN7707
Ranta-Sumpun lomakylä

DSCN7647
Monilla tulee monesti Hailuodosta ensimmäisenä mieleen isot tuulimyllyt ja kalasataman majakka.

DSCN7644 DSCN7635 DSCN7634 DSCN7628 DSCN7622 DSCN7617 DSCN7612 DSCN7609 DSCN7606 DSCN7600
DSCN7590

Merenjää on aina vähän eri kokemus ku sisävesien jäät, kun sitä vaan jatkuu ja jatkuu silmän kantamattomiin. Käytiin satamassa myös tämmösessä pikkukahvilassa, jossa myytiin kaikennäkösiä matkamuistoja ja muita käsitöitä.

DSCN7638 DSCN7642
Ahaha, tää oli loistava.

DSCN7641


Semmosta! Oon huomannu nyt Facebookissa ja muualla että ihmiset ovat viettäneet aurinkoista kevättä nyt kovasti ulkona reippaillen. En tiijä, onko sitä tulossa vanahaksi vai mitä ko vuosi sitten oisin kammoksunu pelkästään ajatusta siitä että omistaisin sukset, mutta tänä talavena ois itelläki ihan tehny jopa mieli hiihtelemään jonnekki! Hullua. Oon koko elämäni vihannu hiihtämistä. Kyllähän me toisaalta Lauran ja Jaakon kanssa pääsiäisenä Hailuodossa testailtiin eräsuksia siellä umpihangessa, mutte ei se oikee iteltä luonnistunu :D Siltä reissuta kuvia myöhemmi. 

Antakaa jotaki tsemppejä mulle että jaksasin alakaa vääntään kouluhommia! Mulla on nyt motivaatio vaihteeksi ihan hukassa ja hankala päästä missään alkuun. Jos joku haluaa lähettää mulle lukusuklaata tai Mellereitä niin niitäkin otetaan  avosylin vastaan. Rahaki käy. :D ahaha. Ja niin! Jos joku ei mielestään oo tehny tarpeeksi kouluhommia tälle keväälle niin saa kyllä tehä nää mun puolesta ilo mielin :D Eiku, mun pitäis palkata joku semmone varamies tekemään nämä. Jooooo. ÄH, ei se auta, pakko alakaa viäntää!

Iina3 kommenttia :

 1. Hailuodossa paistaa kyllä lähes aina aurinko, vaikka mantereella sitä ei näykään. Tiesitkö muuten, että töiden kautta pystyy vuokraamaan paria noista "maitopurkki"mökeistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennyt kyllä, mutta meillä on siinä myös oma mökki niin ei varmaan tuu tarvetta vuokralle:) ovat muuten ihan maitopurkin näkösiä :D

   Poista
 2. Ihania kuvia!Ihan mahtavan hyvä blogi:)

  myuniqueworldoffashion.blogspot.com

  http://www.bloglovin.com/en/blog/3453150

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...