tiistai 16. huhtikuuta 2013

MAALISKUUN LIVBOX

Niin kuin moni muukin bloggaaja sain minäkin Livbox-tiimiltä maaliskuun Livboxin testattavaksi. Kyllä lämmitti mieltä, kun Tiina otti yhteyttä ja pyysi, että saisiko hän lähettää minulle paketin kandistressiäni helpottamaan :) Ja kyllähän se helpotti ja muutenkin oli mukava yllätys. Tässä on muutenkin tapahtunut niin paljon kaikenlaista että pienetkin mukavat asiat ja yllätykset saavat hymyn huulille.


. .

Mukana oli päivävoide, suihkugeeli, palashampoo, käsivoide ja rajauskynä. Tähän mennessä olen kerennyt testata päivävoidetta, käsivoidetta ja rajauskynää, ja kaikki tuotteet ovat olleet kyllä hyviä. 


.

Käsivoide on tämmöisessä huulirasvamaisessa paketissa ja se mielestäni enemmän muistuttaa kynsinauhavoidetta kuin käsivoidetta. Minusta sitä oli hieman hankala levittää ihan koko käsiin, koska voide jätti ihon aika öljyiseksi. Siksipä se toimikin loistavasti ja paremmin rutikuviiin sormenpäihini ja kynsinauhoihini :)

.
.

Kiitoksia vielä Tuulille ja Livbox-tiimille yllärilahjasta!  
Sehän passaskin hyvin, kun just täytin vuosia viime viikonloppuna;)

T.Iina

Ps. Joko ootte nähny mun Instagramista Laurin vanhempien ihanan uuen westie-vauvan Helmin <3 Söötti ko mikä

2 kommenttia :

  1. johtuuko tuo ruskea väri kynsien viereisessä ihossa tuosta voiteesta, värjääkö voide jotenkin ihon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha:D ei värjää. Valo heijastaa tuosta voidekohdasta jotenkin hassusti niin näyttää kynnen alaosasta iho jotenkin tummemmalta:D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...