keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

MAAILMAN PARAS KYNSILAKANPOISTOTAPA

Mun on pakko jakaa tää tuotetestaus teille, tää on pure magic! Laura vinkkasi mulle tämmösestä uudesta kynsilakanpoistovälineestä, ja eipä mennyt kauaa kun kiikutin jo yhtä itselleni kotiin kaupasta. Kyseessä on siis Maybellinen Express Remover ja sitä myydään kaikissa isommissa markeiteissa. Omani ostin Halpa Hallista ja hinta oli alle kympin.
. .
Mää vihaaaaaaaaan kynsilakan laittamista ja poistamista. Siksi mulla onkin niin kamalat rotankynnet aina. Muistan kun vielä joskus lukiossa kerkes ja jakso kasvattaa ja laittaa kynsiä, mutta sen jälkeen ku olin pikaruokalassa 4 vuotta töissä ja piti olla aina lyhyet kynnet niin en oo osannu kasvattaa niitä enää takaisin. Eikä se oikeestaan haittaa edes mua, musta värikkäät kynsilakat lyhyissä kynsissä on monesti kivemman näköiset kuin pitkissä :) Ja eipähän tarvi huolehtia niitten katkeilusta. Mutta jos jaksais edes lakata niitä! Suurin ongelma siinä on just se, että se puhdistaminen on niin työlästä ja mulla menee niistä aineista helposti pääkin kipeäksi.
Ei enää! Tsädääm. Tää oli oikeesti rakkautta ensisilmäyksellä. Tuote oikeasti toimii! Minäpäs selostan mun ja express removerin ensitreffit läpi:
.
Aina nii kauniit kynnet mulla
.
Elikkä kun purkista avataan kansi, voi nähdä, että sen sisällä on tuommoinen musta sieni, jonka keskellä on reikä. Purkin pohjalla ja sienessä on kynsilakanpoistoainetta, joten elä esimerkiksi kääntele purkkia aukinaisena ylösalaisin (niinku minä), ettei sitä ainetta valu joka paikkaan. Sittempä vaan sormi rohkeesti sinne reikään ja ei tarvi kuin kerran kääntää sormea ja kynttä sientä vasten niin kynsilakka on tipotiessään! 4real!
DSCN7938 . DSCN7940 .
Tadaa!
On kyllä kätevä uus keksintö! Pitää vaan muistaa pitää korkki hyvin kiinni, ettei sieni pääse kuivahtamaan. Tuote on myös siinä mielessä hyvä, ettei se yhtään kirvele sormissa tai aiheuta ärsytystä.

Tässä vielä opastusvideo tuotteen käyttämiseen. On kyllä niin kimakka ääni tolla naisella ettei montaa kertaa kyllä pysty katsomaan :D
Terkkuja!
T. Flunssapotilas Iina
ps. tämä ei ole mainos

13 kommenttia :

 1. Mitenhän hilelakan kanssa?? Ne glitterit on niin jeeveleitä oikeasti kauhea hinkkaus että saa pois :D

  VastaaPoista
 2. Eikä, toimiiko tuo ihan oikiasti? Nimittäin meinasin ostaa tuota tässä yks päivä, mutta ajattelin ettei tuo voi toimia :D

  VastaaPoista
 3. Ite oon käyttäny jo jonku aikaa Dependin samanlaista kynsilakanpoistopurkkia, maksaa n. 7e Kicksistä! Oon ite kans tykänny ihan kauheesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa! Eli kilpailijoitakin löytyy jo!:)

   Poista
  2. Joo no siis tää Dependin aine on ollu markkinoilla jo kolmisen vuotta:-D Että Maybelline ja nää muut tulee jälkijunassa..

   Poista
  3. Katohan! Jännä etten oo koskaan kuullu tai törmänny :)

   Poista
  4. Itseasiassa näitä lakanpoistoainepurkkeja oli jo 90-luvulla ;)

   t. vanha kääkkä

   Poista
 4. Nyt tuli sellanen fiilis, että pakko kokeilla tota!! Sun blogis on aivan ihana, ihan vaan by the way!! :)

  xoxo
  Susanna
  http://susanna-beentheredonethat.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Mun on pitänyt kans hankkia tuota mutta se on vain jäänyt. Tuosta Dependin kynsilakanpoistoaineesta en ole aikaisemmin kuullut vaikka oon esimerkiksi Dependin kynsilakkoja ostellut. Pitää varmaan ostaa molempia ja kokeilla :D.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...