keskiviikko 23. lokakuuta 2013

SUPER SUMMER 2013

Koska kesällä en saanut tuotettua yhtä ainoaa postausta, päätinkin nyt tehdä SUPER KESÄ POSTAUKSEN kuvien muodossa! Kiva itsekin vähän käydä läpi kuvia ja muistella mitä sitä tuli kesällä tehtyä töiden lisäksi :) Melkein kaikki kuvat kesältä on harmillisesti iPhonella otettuja, joten laatu ei ole mikään päätä huimaava. Ja suurin osa kuvistakin on sellasia mun ja Lallin maailman turhimpia (mutta hauskimpia) pällistelykuvia, jotka ei kyllä ole millään muotoa julkaisukelpoisia :D Ens kesänä täytyy ryhdistäytyä ja kuvailla enemmän uudella Olympuksella! Suomen kesä on kuitenkin parasta mitä tiiän tässä maailmassa, ja se todellakin ansaitsee tulla kuvatuksi! ;)

Tässäpä siis minun kesä tiivistetysti, olkaapa hyvät:
Kesää 2013
Kaveri-kokin valmistujaiset // Bossanova // Lalli // Hengailut koulukamujen kanssa
Isän kamerasta kuvia
Lempparinelikko //  Veneilyä // Hailuoto // Varjakka // kesänaapuri ja lapsuudenkaveri Lape

iPhone510
Meikittömät kesäpäivät // löllimistä omassa sängyssä // pitkät aamut // mökkifiilistelyt // auringonotto

Kollaasit2
FlavourPlacen kinkit Lapen kanssa torinrannassa // Tyttöjenilta ja Maijan Oulu-vierailu // Kalevan parvekekuvakilpailun voitto // aamupalat parvekkeella 

iPhone59
Nallikari // Fitneseväät // Biitsi // Treenaaminen // Hukka

iPhone58
Amy, Hupi ja Helmi // Karvakamut // Mökkeilyä Suomussalmella

iPhone57
Satunnaista hiustenlaittoa ja kampauksia

Sorafest 2013
Sorafest 2013 // Host-Lauri // Crepes-koju // vesiliukumäki ja tramboliini

iPhone56
Koulukamujen läksärit Jyväskylässä // Olympialaiset Markkinoijat VS Johtajat // Beer Pong // Escape 

iPhone55
Lalli // Maija // Lauri // <3

iPhone54
Helsingin reissu med Lalli & Lauri // Hos Hanna // Kappeli // Tukholmanreissu med Lalli // Tyttöjenreissu // Silja Serenade

iPhone53
Juhlaemäntänä // randomkuvia // Silja Serenadelta

iPhone52
Herkkuruokia 1
Kollaasit1
Herkkuruokia 2
iPhone51
 Joona-veli käymässä Jenkkilästä // Veneilyä // Juhannus Hailuodossa // Biitsifutikset // auringonottopäivät ja ruskettunu rusinanaama

iPhone5
Shoppailu // Kesän alennusmyynnit // 8.00 joka aamu töihin 


Siinäpä niitä kuvasia! Ja ois ollu vielä pilivin pimmein lissää mutta pietään jossain kohtuudessa kuitenkin :) Yllä olevien kuvien lisäksi kesässä oli monta muuta mieleenpainuvaa hetkeä, mm. tärkeän ystävän läksärit Meksikoon ja mun ja Lallin Haaparannan reissu.

Ois kyllä jollain lailla helpotus jos ois talvi-ihmisiäkin ees jonkin verran niin sitä pystyis nauttimaan siitäki vuojen ajasta. Tai kevät- tai syksyihmisiä. Mut ei. Oon 100% kesäihminen ja nautin talvesta tasan ainoastaan sisätiloissa kynttilänvalossa ja villasukat jalassa, jouluna, ja niinä harvoina päivinä kun on kohtalaisesti pakkasta, aurinko paistaa ja on vapaapäivä eli viikonloppu. Muutoin en niin kauheasti välitä. Pimeys on musta suurimmaksi osaksi ahdistavaa ja passivoivaa. Toisinsanoen rankka talvi tulossa, koska kesä 2014 on niin järrrkyttävän kaukana vielä! Tänä talvena mulla on suunnitelmissa haalia hyviä fiiliksiä ja motivaatiota blogista, töistä, treenaamisesta, koti-illoista, niistä harvoista aurinkoisista päivistä ja kavereista. Sormet ristissä toivon, että tulevaa joulua ei vietettäisi samoissa -38 asteen pakkaslukemissa kuin viime talvena, nähtäisiin mahdollisimman paljon lunta ja mahdollisimman vähän näitä tällaisia loskakeliä kuin tänään on ollut! Räntää kaasariin niinkö mun kaveri ruukaa sanoa!

-Iina-

9 kommenttia :

  1. Urheiletko paljon? Mitä kaikkea urheilupainotteista harrastat? Mitä tököttejä käytät nuihin sun kultakutreihin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, pyrin liikkumaan aina silloin kun on aikaa (=ei kamalaa koulu- tai työstressiä) ja kun olen terveenä (sairastan valitettavan usein). Esimerkiksi nyt on tullut käytyä joka päivä jumpassa, kun olen tervehtynyt pitkästä flunssasta :) Käyn siis Hukassa lähinnä Les Millsin jumpilla, ja tykkään siitä kyllä tosi paljon! Olen myös tanssinut 12 vuotta, mutta se harrastus on valitettavasti jäänyt. Tarkoituksena on lähiaikoina opetella myös vähän tuota salikulttuuria ja aloittaa sekin :)

      Haluaisin sanoa, että ulkoiset tökötit olisivat saaneet nämä minun "kultakutrit" aikaan, ja kuka vaan saisi tällaiset jollain tietyillä tuotteilla, mutta valitettavasti asia ei ole niin :D En käytä juuri mitään tuotteita, mitä nyt joskus sattuu löytymään. Hiukseni ovat oikeastaan aina olleet tällaiset ja mitä vähemmän värjään niin sitä paremmassa kunnossa ne ovat. Silloin kun olin todella blondi niin hiukseni olivat huonoimmassa kunnossa, mitä ne ovat koskaan olleet. Nyt kun laitan vain satunnaisia raitoja, niin voivat hyvin.

      Hiuslakkaa käytän viimeistelyyn (mitä tahansa hiuslakkaa) ja jätettävää hoitoainetta suihkun jälkeen (mitä tahansa). Kuivashampoota yleensä kolmantena päivänä pesusta kun juuri on alkanut jo vähän rasvoittumaan. Ainoana vakkarituotteena tällä hetkellä on Head&Shouldersin citrus shampoo, sillä se on ainut joka on saanut jollain lailla epävakaan päänahkani pH:n suht. normaaliksi. Silloin tällöin laitan myös kookosöljyn muhimaan koko päähän ja se tekee mielestäni tukasta jälleen elinvoimaisen ja kimmoisan näköisen, koska mulla on tosi karhea ja paksu hius.

      Käytännössä tuo shampoo on ainut mistä tällä hetkellä taistelisin kynsin hampain ja sekin maksaa vain pari euroa :D Muut tuotteet voisin laittaa ihan hyvinkin kiertoon ja koittaa taas jotain uutta.

      Poista
  2. Tosi kiva postaus, ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja kiva postaus! :) Tohon hiusjuttuun vielä, et vissiin peset hiuksia vain pari kertaa viikossa? Ookko nää totutellu hiukset pikku hiljaan tähän rytmiin vai ookko aina pessy hiukset pidemmällä välillä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon aina pessyt pidemmällä välillä kyllä :) Ennen pesin 4 päivän välein, mutta nykyään joutuu pesemään 3 päivän välein ja joskus jopa 2 päivän välein, kun hiukset ja päänahka on alkanu rasvottumaan entistä enemmän :/ Riippuu tietysti myös miten hiukset laittaa, mitä muotoilutuotteita mahollisesti käyttää ja mikä tilaisuus on, et miten usein täytyy pestä.

      Poista
  4. Sun blogista on mun blogissa arvostelu, käy kurkkaan! :)

    http://prinsessanaparatiisissa.blogspot.fi/2013/10/linkkaa-blogisi-blogit.html

    VastaaPoista
  5. Oii tekis mieli tuota kinkkiä nytte!! -Lape

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...