torstai 4. syyskuuta 2014

KESÄALEJEN ALET

Samalla reissulla, kun kävin Kempeleessä Biltemassa, tein täsmäiskun Zeppeliiniin. Mulla pyöri -70% alekyltit silmissä ku kellopeli. Hyvä jos Oulun keskustasta löytää edes juhannusalejen aikaan mitään, kun kaikki parhaat löydöt viedään päivässä. Zeppeliinistä sen sijaan löytyy aina jotain ja varsinkin nyt kesäalejen jälkeisestä jämäalesta - "tyhjennysmyynnistä" En tiiä mikä siinä sitten on, ehkä meillä ei kempeleläisten kanssa sitten ole kovin samanlainen tyyli, haha ;D Mutta en valita vaa just hyvä! Onneks avataan tuo uus Ideaparkki Ritaharjuun niin tulee toinenkin ostoskeskus tähän lähelle meikäläiselle koluttavaksi ;)

Tässäpä 4 kivaa löytöä Zeppelinistä. Samalla tässä on vissiin tämän blogin ensimmäiset peiliselfiet...MORO! Huomioliivit vielä puuttuu, eikö nii? :D

4Aamutakin näkönen kukkakaapu Lindexiltä. Kaikessa hirveydessään ihan sairaan siisti meikästä. Käyttö menee valitettavasti ens kesään, mut toivottavasti oon vielä sillonki siitä yhtä fiilareissa ko nyt :D Hintaoliööööö ootappako säilytin nämä kuititki ihan tätä varten että saan täällä ne kertoa...lähtöhinta 49,94 ja 70% alen jälkeen 15€.

3
Hapsutoppi Lindexiltä, josta leikkasin tosin hapsut vähän lyhyemmiksi. Lähtöhinta 34,95€, josta -70€% ja hintaa jäi 10€
2
Neule H&M:ltä 7€. 
Hokasin muute just että tästä ei oo ku reilu 2 viikkoo ja mulla on vielä sortsit !!! Yhyyyyy miks kesä on nii lyhyt.

1
Toppi Lindexiltä 7€


Siinäpä se! Kiitos hei ja hyvvää yötä =)

-Iina-

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...