keskiviikko 24. syyskuuta 2014

SUKKAKIHARAT REVERSE

Huomentapäivää! Tulin tänne pikaisesti näyttämään kuvaa viime viikolta, kun sanoin testaavani sukkakiharoita toisinpäin, eli käärimällä sukat sisäänpäin, niin että latvat eivät käänny pois päin kasvoista vaan juurikin sisään päin. (ymmärsittekö? :D) Tosi kivat tuli myös näistä kiharoista, mutta ehkä ne perinteisemmät ulospäin taipuvat kiharat on kuitenkin vielä kivemmat.

Tutorialin sukkakiharoiden tekemisestä löydät täältä.


P9159625

P9159624

P9159636

-Iina-

2 kommenttia :

 1. Moi! Törmäsin sun blogiin muutama päivä sitten ihan sattumalta jossain, ja ihastuin heti! Mulla on aika tarkat kriteerit millasia blogeja jaksan ruveta seuraamaan, mutta tässä oli kyllä sitä jotain :) Selailin sun postauksia ihan tuolta alusta asti (ei ehkä kovin hyvä ajatus kun pitäis olla tekemässä aikataulusta jäljessä olevaa opinnäytetyötä, eikä selailla mitään blogeja...), ja huomasin olevani ihan koukussa! Erityisesti tykkäsin kaikista ihanista sisustuspostauksista, joiden ansiosta mulle tuli ihan jäääätävä sisustus- ja asuntokuume! Loppuvuodesta on tiedossa muutto uuteen asuntoon ja suunnittelen jo nyt ihan pää höyryssä sisustusta sinne kämppään, vaikka koko asuntoa ei oo vielä edes löydetty :D Ja nyt on muuten pakko päästä kiertämään kaikki Tokmannit, Biltemat, Halpa-Hallit sun muut halpakaupat läpi edullisten sisustusjuttujen perässä :D
  Joten jatka samaan malliin, jään ehottomasti seurailemaan :)

  T. Toinen oululainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oujee! Tervetuloa lukemaan ja mahtava kun tykästyit! Ja minä myös olen samaan tapaan "tarkka" siitä millaisia blogeja luen. Se on varmaan yksi syy siihen miksi aloitin bloggailun, kun blogeista etsin eniten inspiraatiota ja vinkkejä (esim. Ruokablogeista reseptejä, tyyliblogeista hiustenlaittovinkkejä jne). Suurimmassa osassa blogeista hankinnat ovaf vaan niin älyttömän kalliita/designia/vain helsingistä saatavilla, mikä tekee tavallaan blogista ja sen kirjoittajasta itselle etäisen. Mulla tarkotuksena onkin tuottaa niin maanläheisiä juttuja kuin suinkin pystyn :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...