torstai 4. syyskuuta 2014

KAIKENKATTAVA BILTEMA

Kuten oon joskus aiemminkin sanonut niin mulla on tapana kiertää aina sillon tällön - tai oikeastaan aika säännöllisesti - kaikki Oulun tavaratalot/sekatavarakaupat. Joka reissulta löytää matkaan aina uusia ideoita tai jotain halpoja kivoja juttuja. Parasta on, kun löytää halvalla jonkin asian, jonka on meinannut kalliimmalla ostaa jostain muualta!

Pari viikkoa takaperin vuorossa oli Biltema! En ollukaan pitkään aikaan käynyt siellä. Biltema myy lähtökohtaisesti autonvaraosia ja tarvikkeita, mutta siellä on niiiiin paljon kaikkea muutakin - samaan tapaan kuin esim Motonetissä. Bilteman perustaja, ruotsalainen Sten-Åke kysyi itseltään 50 vuotta sitten, miksi autojen varaosat ovat niin kalliita ja huomasi, että valmistajan ja loppukuluttajan välillä on useita välikäsiä. Bilteman edullisuus perustuukin näin ollen ylimääräisten välikäsien poistamiseen tilaus- ja toimitusketjusta. Tässäpä muutamia kivoja ja halpoja juttuja, mitä Biltemasta löytyi!


IMG_2422
Ihanan söpöt käsisaippua ja käsirasva vain 99 senttiä. Käsirasva lähti meikäläisellekin mukaan:)


IMG_2424
Tämän kakkuvuoan kun näin niin tuli mieleen kaikki raakasuklaaintoilijat. Eikös siinä tarvita näitä silikonisia kakkuvuokia? Mitä oon kaupoissa katellut niin tällainen vastaava maksaa muissa kaupoissa vähintään sen 8 €.

IMG_2425
Tosi tyylikkäät viinilasit! Hieman matkittu ehkä Iittalan Essence-viinilasin muotoa. Ei oo hinnalla pilattu kun 1,10 € yksi lasi. Taitaa olla vielä Ikeaakin halvemmat.

IMG_2426

IMG_2428
No nyt on halvalla koristekiviä!! Tollanen Kekkilän valkonen koristekivisetti maksaa Anttilassa jotain 6 € ja vaan 1,49€ Biltemassa vastaavat. Ja näistä isommista luonnonvärisistä kivistä puhumattakaan. Halapaa ko mikä:)

IMG_2430
Nyt kun kouluvuosi on taas alkanut niin oon joutunut useammasta paikkaa etsimään kivoja vihkoja ja muistiinpanovälineitä. Akateemisesta kirjakaupasta useimmat on tullu ostettua, ja hintaa on aina vähintään 8€. Tästä lähtee nätti vaaleanpunainen vihko vain 3,49€:lla.

IMG_2431
Tää on vaan aivan maailman paras keksintö! Muistan ku aikoinaan näitä tyhjiöpusseja mainostettiin ostoskanavilla ja aattelin että ei tuo voi toimia. No niin vaan toimii! Biltemassa näitä myydään kolmessa eri koossa ja yhdessä paketissa tulee aina 3 pussia. Pussiin laitetaan siis esim. täkkiä, tyynyä tai talvitakkia, pussin suulle asetetaan normi-imurin suu ja imetään pussista ilmat. Voíla, ja lisää tilaa syntyy kuin tyhjästä!


IMG_2432
Lasinen magneettitaulu. Ei ehkä superhalpa mutta jotenkin tosi symppis, enkä oo törmänny muualla vastaaviin :)

IMG_2434 IMG_2435
Näitä kelloja on näkynyt viimeaikoina paljon sisustuslehdissä! Ei maksa Bilteman versio paljoa. Kahdessa eri koossa.

IMG_2436
Söpö mökkiradio vaan 11€:)

IMG_2437
Urheiluranneke puhelimelle 6€! Ostin vastaavan Gigantista paljon kalliimmalla...

IMG_2438
Remontoijat huomio! Vetimet kodin laatikostoihin ja kaappeihin kannattaa ostaa Biltemasta! Tuplahinnan saa pulittaa muista liikkeistä, helpostikin :) Ikeassa nämä on kyllä tosin myös edullisia... miten ne ruottalaiset onki nii hyviä?

IMG_2440

IMG_2443
ja samaan syssyyn erilaisia ja tyylikkäitä koukkuja! Alempi harjattu teräksinen 4 koukun tanko vain 6€.

Kannattaa joskus käyä Biltemassa tutkailemassa, mitä sieltä löytyy! Etenkin remontoijille löytyy halvalla kaikkia työkaluja ja muita pikkujuttuja.

-Iina-

1 kommentti :

  1. Vau! Sulla on tosi inspiroiva ja kiva blogi! Jään ehdottomasti lukijaksi. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...