lauantai 13. syyskuuta 2014

MUHKEAT SUKKAKIHARAT TUTORIAL

Heissan! Pitkästä aikaa jotain kauneusjuttujakin tänne :) Instagramissa lupailin pari viikkoa sitten esitellä uuden lemppari arki-kampaukseni, joka syntyy - kyllä - sukilla! Mulla onnistu kiharat ihan jo ensimmäisellä kerralla, mutta vinkkinä se, että tukka ei saa olla liian kostea vaan ihan ihan ihan vähän vain. Pohjalle voi halutessaan laittaa myös jotain muotoiluainetta (yks päivä testasin, ja vaikutti ihan hyvältä ratkaisulta). 

Sellaiseen perus-suomalaiseen keskipitkään tukkaan lähtisin testaamaan tätä arkikampausta niin, että jakaisin hiukset kahteen osioon ja pyörittelisin sellaiset n. pohkeen puoleen väliin yltävät sukat (joo, ukkojen hikiset tennissukat käy just hyvin) päähän rullalle. Mutta pidemmittä puheitta, alla kuvien muodossa tutorial, miten teen itselleni nämä kiharat! Joten toivottavasti tästä on teille apua ja uutta inspistä helppoihin arkikampauksiin! Ps nukkuminen nämä päässä on superhelppoa, kun sukat ovat niin pehmeät ;)

Sukkakiharat P9089363 Kollaasit4 Kollaasit5 Sukkakiharat1

Tähän piti muistaakin sanoa, että itse pyöritän kaikki sukat yleensä ylöspäin, jolloin hiukset kaartuvat poispäin kasvoista. Mutta tähän voi tehdä erilaisia variaatioita ja koittaa eri juttuja! Huomenna ajattelinkin kiertää sukat yöksi sisäänpäin maanantain koulupäivää varten:)

Kollaasit6 Sukkakiharat2 Kollaasit7 P9099483 Sukkakiharat3 P9099494 P9099498 P9099515

Siinäpä se! Ja lakkaa tietysti lopuksi kiharoille reilusti;)

Taatusti toimiva ja halpa tapa rentoon kiharakampaukseen!

-Iina-5 kommenttia :

 1. Onpas hyvännäköiset kiharat! Pysyivätkö kuinka kauan :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne mulla koko päivän pysy lainella vähintään:)

   Poista
 2. Jumantsuikka mikä tukka! <3 Ei muutakun miehen sukkalaatikolle ---------->

  VastaaPoista
 3. Mie en oikee enää muista mitä kautta äskön tänne sun blogiin päädyin, mutta kyllähän tässä on jo tovi lueskeltu ja taidanpa lueskella jatkossakii! Vaikutat ihan hurmaavalta ihmiseltä, kirjotat tosi persoonallisesti ja hauskasti ja sitä paitsi oot vielä ihan huikeen näkönenkin! Tukkakateus tässä iskee :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! Kiitos ja kiva kun tykkäät :) kirjotus ei välttämättä oo mun vahvuus mutta pyrin nimenomaan rentoon ja persoonalliseen kirjotustyyliin ja siihen että se viestis mahollisimman paljon sitä, miten niinkun asiat esittäisin ihan näin suullisestikin.. :D vaikeasti selitettynä

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...