sunnuntai 8. helmikuuta 2015

AI KATO HELEMIKUU!

Jooo rytinällä alko taas tämä vuosi niinku kaikki edeltävätkin! Tammikuun aikana kerkesin tehdä kaksi 4 päivän reissua Helsinkiin, joista toinen koski kielitestiin ja toinen kylteripäiviin osallistumista. Molemmat reissut oli ihan huikeita! Jos on kylteripäivät vielä noin kova setti ens vuonnakin niin pakko ehkä vielä 6. vuoden opiskelijana mennä sinne rymyään. Oli siellä kyllä jo nyt niin nuorta porukkaa, että tuns ittesä ihan mummoksi, mutta eipä se menoa ja hauskanpitoa estä!:)

Arki, työt ja koulu sujuvat myös hyvin, entiseen malliin: hommia koitan tehä niin paljon ku suinkin vain ehdin :) Suurin osa päivistä on aamusta iltaan soutamista, joten bloggailuunkaan ei oo yhtään jääny aikaa. Eilen pilkisti kevättalven aurinko ekaa kertaa ja se sai kyllä jengin liikkeelle! Instagram täyttyi hetkessä sisustuspostauksista ja fresseistä lounaskuvista :D Niin se valo tekee ihmeitä meijän jurmukansallekin! Siivouskärpänen iski auringon voimasta muhunkin ja jynssäsin tuntikausia kylppäriä tip top kuntoon. Ja kyllä nyt kiiltää! Huomenna on makkarin vuoro!

Ja kylppäristä pitikin puhua tänään. Onneksi joku lukija tossa muutama viikko sitten muistututti mua siitä, että MÄÄ EN OO SITÄ MEIJÄ KYLPPÄRIÄ VIELÄKKÄÄN TÄÄLLÄ ESITELLY! Siis on vaan ihan täysin jääny sekin MUTTA NYT! tännään oon kuvaillu koko sielun kyllyydestä ja TÄTTÄDÄÄ huomenna teille on EL Massive kylpyhuonepostaus luvassa! Ja niitä postauksia riittää jatkoonkin useampia :) Jeee, jotenkin kiva kun sai ton homman nyt tehtyä, kun se on pitkään ollu to-do listalla. Ja jos niistä kuvista jotain inspiksiä teillä herää tai ideoita omaan remppaan niin sittenhän tää homma on menny putkeen.

P1012302

Nämä kuvat on siltä meidän Uuden Vuoden Ylläksen reissulta. Lupasin viime postauksessa jotain uskomattomia tarinoitakin sieltä jaaaaaaa ööööö nyt täytyy myöntää että tammikuu on tehny tenät ja en kyllä muista mitä juttuja oon meinannu kertoa :D

No mutta jos jotain muistelis: ensinnäkin, olin ihan supermielissään ko päästiin laskettelemaan! Vaikka olikin ihan kyny sää. Jossain vaiheessa menin melekeen paniikkiin ku jäätihkulunta tuli viistossa ja poski oli pitkään täysin tunnoton... mutta kylläpä siihenki kummasti tunto palasi ko päästiin Afterskiihin, hehe. Ei passaa koskaan aliarvioija minttukaakaon voimaa.

Meillä oli kans palju pari päivää pihassa ja muutamat lumienkelit käytiin tyttöjen kanssa siitä vetämässä hangessa! Mää heitin semmosen hienon mahapommienkelin ku ei siinä kylmyydessä kyenny kaatumaan selälleen! Uuden Vuoden päivänä pistäydyttiin Levillä illastamassa koko 14 hengen köörillä Narran-pizzeriassa. Yks kaveri meidän porukasta oli himoinnu jo monta päivää poropitsaa ja oli saanu jollain Inception-meiningillä sen mielihalun istutettua meidän muittenkin päähän, minkä seurauksena meidän porukka tilas 13 poropitsaa ja yhen pororullan :D Siinä sai jo kokki melekeen Petterinki heittää pataan että liha riitti kaikkien meidän pitsoihin.  Ruuat oli aivan uskomattomasti kaikilla nokan eessä 15 minuutissa joten 10+ palvelusta! Levi on muutenki tätä nykyä aika uskomaton mesta joten sinne kaikki, säger jag!

En muista ennää muuta.

PC312097


Mutta huomenna palataan kylppärimeiningeissä! Ai että, makosaa.

-Iina-
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...