maanantai 27. elokuuta 2012

BRAID UPDO INSPIRED BY BLAKE LIVELY


Lupasin tehdä postauksen siitä lettikampauksesta, jonka väsäsin Flow Festareilla itselleni. Oikeestaan se oli sillon tosi semmonen extempore-kampaus, kun oli jo kauhea kiire festaripaikalle ja oli pakko saada (jo vähän likanen) tukka siedettävän näköseksi. En voinu oikeen pelkkää perus-ponnariakaan laittaa ku latvat harotti ja muotoilurautaakaan ei kerenny enää tökätä töpseliin lämpeämään, niin että sen ponnarikampauksen ois saanu edes siistin näköseksi. Toiseksi mulla ei ollu yhtään pinniä mukana, että oisin saanu minkäänlaista nutturakampausta aikaan. Toisinsanoen mun kekseliäs letti-updo olikin väistämätön pakko :D

Noh, mulla tuli kuitenkin heti siinä väsätessä Gossip Girlin Serena eli näyttelijä Blake Lively mieleen. Blake on usein bongattu niin punaiselta matolta, lehdistötilaisuuksista kuin GG:stäkin pitäen hieman hippimäistä mutta silti tyylikästä letitettyä ponnarikampausta. Pakko myöntää että tämä hiustyyli sopii Blakelle ko nenä päähän; hän saa sen näyttämään pirun hyvältä sekä arkisessa että juhlavassa lookissa. 

Tässä ekassa kampauksessa on selkeästi lisätty vähän ekstrahiusta tuonne kalanruotoletin sekaan, niin että lopputulos on muhkea ja näyttävä. Neljännessä kuvassa näkyy, että hiukset eivät ole perinteisellä letillä, vaan kaksi hiussuortuvaa on kieputettu toistensa ympärille.

Kaikki kuvat Googlesta kuvahaulla "Blake Lively braided hair"


 Tässä tämä mun tekemä kampaus, joka on tosi helppo tehdä.

1. Laita hiukset tiukalle ponnarille.
(jätä pieni suortuva ulkopuolelle kiinnittämättä, jos haluat kieputtaa sen ponnarin ympärille. Näin itse kumilenksu ei näy ja kampauksesta tulee heti siistimmän näköinen. Kiinnitä hiussuortuva pinnillä.)

2. Jaa hiukset 3 osioon ja letitä näistä jokainen.
Kiinnitä kumilenkillä tai pinneillä latvat, etteivät lähde purkautumaan. 

3. Letitä nyt nämä kolme lettiä keskenään ja kiinnitä koko setti yhteen yhdellä kumilenkillä.


Heleppoa ko heinänteko:)

4 kommenttia :

 1. upeat hiukset sulla, ja oot muutenkin tosi energisen oloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihanin kohteliaisuus, mitä oon vähään aikaan kuullut:) Pyrin aina olemaan mahollisimman energinen, vaikka se ei aina onnistukaan :D

   Poista
 2. tosi näppärä idea saada ohuetkin hiukset näyttämään paksuilta! :D sulla on ihana tukka ja oot tosi nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Joo tuossa tosiaan voi tuota lettiä vielä sitten valmiina levittää ihan käsin vetämällä nuita silmukoita hieman ulospäin, niin näyttää vielä paksummalta!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...