torstai 2. elokuuta 2012

16 EASY HAIRSTYLES

Hei kaikki tukkastressailijat,

Älkää suotta repikö hiuksia päästänne! Ajattelin tulla hätiin jakamaan ilosanomaa pitkä- ja puolipitkähiuksisille naisille! Kyllästyttääkö tunne takkuisesta ja roikkuvasta tukasta? Eihän jaksaisi enää millään pitää toista viikkoa putkeen hiuksia ponnarilla töissä? Tuntuuko, että aika ei riitä perinteisten lämpörullien kanssa säätämiseen iltaan suunnistaessa? Tässä tulis lyhyt esittely 16 helposta hiustyylistä, jotka voi saada aikaan melko pienellä vaivalla niin töihin, kouluun, kaupungille kuin illanviettoonkin. Mikseipä näitä esimerkkihiustyylejä voisi lyhyttukkainenkin kuontaloonsa soveltaa :)

Aion kyllä tehdä ao. hiustyyleistä yksityiskohtaisemmat tutorial-esitykset jatkossa. Tällä briiffillä pääsette jo kuitenkin tutuksi näihin menetelmiin, jotka olen itse kokenut omiin hiuksiini hyviksi. Tyyleissä on myös saatettu käyttää osittain samoja muotoiluvälineitä ja -keinoja.

  HIUSKOLLAASI


1. Paksulla kiharrusraudalla tehdyt kiharat, niin että hiussuortuvia kiharretaan koko päähän vuorotellen sekä ylöspäin että alaspäin.

amazon.com


2. Isolla laineraudalla tehty beach-tukka. Hiukset kannattaa jakaa pitkittäissuunnassa kiharrettaviin hiusosioihin, jotta laine sekoittuu paremmin tukkaan ja hiukset eivät näytä niin "krepatuilta" vaan ikäänkuin lettikiharoilta.

Hong Kong

3. Aamun pikatukka suoristusraudalla: käännä etummaisista hiuksista latvat ulospäin sekä lopputukasta latvat sisäänpäin.

SFR Beauty
4. Tässä ne vaivalloiset lämpörullakiharat. Nättiä saa jos on aikaa ja jaksaa nähdä vaivaa:) Oma tukkani on niin paksu että 3 h odotteluaikakaan ei ole oikein tarpeeksi kiharan pysymiseksi. Kuumalla föönauksella voi parantaa kiharan pysyvyyttä.

Musta Pörssi

5. Yksi iso ranskanletti illalla vielä hieman kosteahkoon tukkaan ja aamulla on tuuheutta ja laineikkuutta!


6. Inkkaritukka: tee keskijakaus ja suorista tukka aivan piikkisuoraksi. Ota kaksi hiussuortuvaa edestä jakauksen molemmin puolin ja letitä molemmat omiksi leteikseen. Vedä letit pään taakse ja kiinnitä pinneillä yhteen yhdeksi "lettiseppeleeksi". Jos hiuksesi ovat lyhyemmät ja letit eivät yllä toisiinsa pään takana, voit pinnittää ne myös pään sivuille ja mielellään hiusten alle, niin etteivät pinnit näy.

7. Viimeistellyn näköinen tukka melkein mihin vain: suoristusraudalla samaan tyyliin kuin kuvassa 3, mutta tässä etummaiset hiukset (päällimmäiset) taivutetaan sisäänpän ja loput hiukset (alimmat) taivutetaan ulospäin.

8. Mukavansotkuinen sivuletti: vedä sivujakaus reilusti sivulle ja tupeeraa hiusten päälyosaa alta, niin että siihen saadaan tuuheutta. Hiusten pituudesta riippuen letin voi aloittaa jo ranskanlettinä taaempaa tai normaalina lettinä vasta korvan kohdalta.

9. Suoristusrautakiharat, joissa kiharat tehdään vaan sinne mihin ne sattuu kihartaessa kääntymään (:D)

10. Paksulla kiharruspuikolla /-sauvalla tehdään laineet ja edestä jakauksen molemmin puolin pyöräytetään hiusosiot taakse pinneillä

MaxVol

11. Kapenevalla kiharruspuikolla/-sauvalla tehdyt jämäkät kiharat, jotka säilyvät koko illan ja jopa seuraavaan päivään!

Harwey Norman

12. Sivunuttura, jota koristaa hiuskukka (myydään esim. H&M:llä)

13. Suorisutusraudalla ja paksulla kiharrusraudalla tehtyjä kiharoita sekaisin.

14. Mahdollisimman pienillä vaahtomuovipatukoilla tehdyt "sormikiharat". Nämä päässä nukun yleensä yön yli, jotta kiharoista tulee mahdollisimman pysyvät.

Palmikko

15.Mahdollisimman suurilla vaahtomuovipatukoilla tehdyt "sormikiharat". 

16. Helppo hiustyyli suoristusraudalla: taivuta/kiharra kaikki hiukset kasvoista ulospäin.


Katsotaan milloin saan yksityiskohtaisempaa matskua aikaan!:)5 kommenttia :

 1. onko sulla jokaselle kampaukselle oma laite?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosien varrella nuita "laitteita" on kertynyt näköjään nuinkin monta ja tässä tosiaan esimerkkejä kampauksista, joihin nämä muotoilutyökalut käyvät hyvin. Lisäksi kun minulla on niin pitkät ja paksut hiukset, olen saanut etsiä "sitä parasta" muotoilutyökalua, jolla esim kiharat pysyy mahdollisimman hyvin ja hiusten laittoon ei mene koko päivää aikaa!:)

   Poista
 2. Ihania hiustyylejä! Tosi kiva postaus, tästä sai hyviä vinkkejä! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan huippu hyvät vinkit!! Ihana ku näkee mitä mistäki kihartimesta tulee! :) Kiitos!! Samoten muuten se huulipuna jutska! Ois kiva tietää vielä miten hoidat muuten hiuksia ja mitä hoitotuotteita siinä käytät ku näyttää niin hyväkuntosiltaki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentistasi! Valitettavasti, vaikka kuinka haluaisin sanoa, että käytän paljon hoitotuotteita niin en oikeastaan käytä mitään :D Paras hoito hiuksiini, minkä olen vuosien aikana tässä huomannut, on värjäämisen harventaminen. En enää esimerkiksi värjää vaaleita raitoja, koska ne rasittavat hiusta niin paljon. Olen myös kasvattanut oman värini tukkaan ja laitan vain puolen vuoden välein muutamia rusehtavia raitoja, jotta väri ei ole aivan maantienharmaa:) Lakkaa en ennen käyttänyt ollenkaan, mutta nykyään olen huomannut että kiharat kyllä pysyvät illan paremmin kun lakkaa suhuttaa reilusti:) Oon myös superlaiska käyttämään lämpösuihkeita, mutta niitä kyllä kannattaisi käyttää! Joskus käytän selvitys/hoitosuihkeita, mutta niitäkin harvoin. Myös föönatessa harjaustekniikalla on suuri merkitys siihen, kuinka hyväkuntoiselta tukka näyttää sen jälkeen! Jospa tämä vastasi kysymykseesi:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...