perjantai 31. elokuuta 2012

GOLD SHIMMER EYES

Lähdin kokeilemaan tällaista kullahohtoista silmämeikkiä viime viikonlopun Time Tunnel-bileisiin, jotka järjestettiin Oulun kaupunginteatterilla. Tykkään kokeilla kaikkea uutta meikkiin ja hiuksiin liittyen ja mätsäillä siten pukeutumistakin niihin sopivaksi. Nämä allaolevan kuvan kultaiset glitterluomet tehtiin kerran minulle hiusmallijuttujen yhteydessä ja määhän tietysti siinä yritin kytätä koko ajan että mitä se maskeeraaja hommaa :D No, itsellä kun silmät oli tietysti kiinni ja seuraaminen siten meleko mahotonta niin utelin siinä sitten ihan suoraan, että miten ne taiottiin. Loppujen lopuksi nuiden tekeminen on oikeesti aivan uskomattoman helppoa!

IMG_5300

Pysyvään silmämeikkiin kuuluu tietysti pohjustusvoidekerros, meikkivoidekerros ja irtopuuterikerros. Isadoran ruskeankultaisella luomiväripaletilla tein myös luomille normaalin klassisen häivytettävän silmämeikin. Tämän jälkeen luomet kirjaimellisesti maalataan ripsiliimalla ja kultaista hilettä levitetään luomivärisiveltimellä liiman päälle. Anna kuivua hetki ja voilà! Ammattimaskeeraaja sanoi ostaneensa hileet aivan tiimarista, ja niitä oli kuulemma ihan ok käyttää:) Itse en kuitenkaan ihan nuin näyttävää halunnut kuin ylläolevassa kuvassa niin sovelsin hieman ja tein hillitymmällä glitterillä.

Pronssisen kullansävyn valitsin siksi, että se korostaa sinisiä silmiäni. Tämä silmämeikki pääsee oikeuksiinsa kun valitsee glitterin sävyn omien silmien värin vastaväreistä. Yleisohjeistuksen mukaan sinisille silmille sopii oranssit ja ruskeat sävyt, vihreille lilat ja punaiset sekä ruskeille vihreät ja sinertävät sävyt. 
DSCN4108
Luomiväripaletti/Isadora, ripsiliima jostain tekoripsipaketista, kultakynä/H&M, Shimmer Eyes pronssinen jauhe on saatu kaverilta
DSCN4107 1.91
1.92 DSCN4037 1.93

Lauran kanssa aikatunnelissa ja siniset silmät loistaa!

Toivottavasti saitte tästä inspiraatiota silmämeikkeihinne:) 
Hmm, pitääpäs funtsia jos sitä vaikka seuraavan kerran pikkujouluihin liimailis jotain hopeaa kimalletta silmään;)

Toivottellee 
Iina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...