maanantai 17. syyskuuta 2012

ACNE KILLER VS NIVEA CLEAR-UP STRIPS

Nyt olis luvassa syväluotaavaa perehtymistä mustapäiden poistoon! Kyllä. Mulla meni kertakaikkiaan hermot kaikenmaailman kasvokuorintojen ja mustapääpuristimien kanssa, kun mikään niistä ei oikeasti poistanut epäpuhtauksia nenänpielistä. Varmaan suurimmalla osasta meistä ne epäpuhtaudet kertyykin juuri sinne, ja sieltä on niiiiin hankala puhdistaa (tai puristaa;) näpyt ja muut poies. Mää aloin sit selvittämään, mitä muita edullisia keinoja nuiden kiusankappaleiden poistamiseksi on keksitty.

Löysin keskustan Anttilasta mustapäihin tehoavia Nivean Clear-up Strips nimisiä puhdistuslappuja, hintaa  5,90€ ja lappuja on paketissa yhteensä 6 kpl. Tuote lupaa seuraavaa:

NIVEA Daily Essentials Refining Clear-up Strips -puhdistuslaput sisältävät sitruunahappoa. Mustapäät ja epäpuhtaudet kiinnittyvät lappuun ja iho syväpuhdistuu, vaikutus aktivoituu kostealla iholla. Erityisen pehmeä materiaali sopii käytettäväksi kasvojen eri osissa, erityisesti nenän, otsan ja leuan alueella. Jättää ihon raikkaaksi.
Ohjeet:
Puhdistuslaput rasvoittuvalle T-alueelle. Käytä kerran viikossa osana ihonhoitorutiineja. Toimi näin: Kostuta käsiteltävä ihoalue vedellä. Aseta liuska iholle, se aktivoituu joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Anna liuskan kuivua 10–15 minuuttia. Tämän jälkeen irrota liuska varovasti. Levitä iholle lopuksi tavallisesti käyttämääsi Nivea Visage -kasvovoidetta.

DSCN2862Nivean puhdistuslappujen käyttö oli siis varsin helppoa! Ja oikeasti tuote toimii todella hyvin! Laput siis kovettuvat aivan kasvoille, ja kovettumisen jälkeen ne voidaan repäistä pois. Nivean lapuissa myös hyvä homma on se, että niitä saa useimmista isoista tavarataloista ja marketeista.

Toinen testattava tuote oli sitten Acne Killer, josta näin mainoksen alunperin Facebookissa. Päädyin tilaamaan tuotetta ihan vertailun vuoksi tälle Nivean vastaavalle tuotteelle. Hinta tuotteen nettisivuilla on 14,95 € + postikulut, eli kolme kertaa kalliimpi kuin Nivea. Itse ensin epäilin tilata ko. tuotetta, koska netistä ei löytynyt mitään arvosteluja Acne Killeristä, ja koko nettisivu vaikutti vähän hämärältä. Mutta tilaus meni aivan nappiin ja tuote saapui postilaatikosta n. viikossa:) Acne Killer lupaa seuraavaa:

Levitä kuten tavallinen kasvonaamio ja kuori akne pois!
Acne Killer on vallankumouksellinen kasvonaamio. Se poistaa näppylät, mustapäät, epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvan vain muutamassa minuutissa. Enää ei tarvitse odottaa viikkoja, päiviä eikä edes tunteja. Muutama minuutti riittää!

Toimii täysin uudella tavalla
Kun Acne Killer kuivuu, se imee aknen, niitä aiheuttavat bakteerit, mustapäät ja rasvan ulos ihostasi. Se tunkeutuu syvälle ja imee ne pois.

Poistaa punertavan ärtyneen ihon, huomaat eron heti
Lisäksi se poistaa aknen aiheuttaman ikävältä näyttävän punoituksen ja lieventää aknen jättämiä arpia. Ulkonäkösi paranee heti! 

Poistaa kuolleita ihosoluja, jotta näytät uudenlaiselta
Acne Killer myös poistaa kuolleita soluja ihosi pinnalta. Ihosi näyttää puhtaammalta, raikkaammalta ja sileämmältä kuin koskaan aikaisemmin.

Estää uusiutumista
Acne Killer tappaa finnejä aiheuttavia bakteereita, joten se estää aknea uusiutumasta. Kuvittele! Et pelkästään pääse eroon aknesta heti. Lisäksi estät sitä uusiutumasta.

Turvallisia täysin luonnollisia aineosia!
Voit käyttää Acne Killeriä täysin turvallisin mielin. Se on valmistettu turvallisista luonnollisista kasvipohjaisista aineosista päinvastoin kuin hoidot, jotka voivat ärsyttää ihoasi tai lääkkeet, joista voi aiheutua ongelmia. 

100 % rahat takaisin -takuu
Toimii jo ensimmäisellä kerralla tai saat rahasi takaisin!
Luit aivan oikein! Näppylät, mustapäät ja punoitus kuoritaan pois jo ensimmäisellä käyttökerralla – taatusti! Jos et ole täysin tyytyväinen, palauta käyttämätön aine, ja saat rahasi takaisin! Selityksiä ei tarvitse antaa. 

Nettisivuilla ei ole ohjeistusta Acne Killerin käyttöön, mutta voin kertoa siitä tässä: Eli ensin täytyy vaan puhdistaa ja kuivata kasvot. Sitten "liejumaista" naamiota levitetään kasvoissa sille alueelle, miltä halutaan epäpuhtaudet poistaa. Ainetta saa levittää ihan suht paksusti, mutta ei niin paksusti, että se ei sitten kuivu millään. Naamion kuivumista täytyi odottaa 30-45 min, jotta se oli täysin kuiva - märkää naamiota ei hyödytä lähtä repimään. Olihan tuo musta naamio oikeasti aika pelottava aluksi kun sitä laittoi kasvoille ja näytin ihan joltain hemulilta :DDD hahaha

DSCN3598Desktop

Lopputulema:
Koin, että Nivean puhdistuslaput olivat kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan parempia ja helppokäyttöisempiä kuin Acne Killerit. Riittoisuus Acne Killereissä oli hyvä, sillä yhden pussin sisältö riittäisi melkein kahdelle ihmiselle kerralla käytettäväksi. Kun yksin testasi tuotetta, niin kaikkea yhden pussin sisältöä ei saanut kerralla käytettyä ja ongelmaksi tuli pussin säilyttäminen seuraavaa käyttökertaa varten. Tuo pussi kun on tuommoinen, että kun sen kerran avaa, sitä ei enää saa suljettua. Molemmat tuotteet kuitenkin tekivät tehtävänsä ja ihohuokoset olivat selkeästi puhtaammat käytön jälkeen!

Iina


Tämä tuotetestaus tapahtui omasta aloitteestani - tämä ei siis ole mainos!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...