maanantai 10. syyskuuta 2012

POUR ME A GLASS OF WINE

Lähettiin eilen oikein fiinisti pariskuntaillalliselle Fransmanniin, minä, Lauri, Laura ja Jaakko. Mietittiin siinä hetki, että mihin ravinteliin mentäs kun ei nyt viittis kauheesti maksaa ja se perus-Hesekään ei nyt ihan ollut ekana mielessä. No, sitten muistin rakkaan äitini pari päivää sitten lähettämän sähköpostin, jossa se vinkkas Kalevan nettisivulla olevasta Fransmannin etukupongista: "2 annosta yhden hinnalla" (ei tarvi siis ihmetellä, mistä oon tämän ale-haukankatseen perinyt).



Eli saatiin aivan älyttömän halvalla ruuat kun kaikki tilattiin tämä annos! Me oltiin ihan autolla liikenteessä, muttakun oli kerrankin "varaa" ostaa vähä viiniä lisukkeeksi, itse ruuan ollessa vain 8 e/hlö niin pitihän sitä sitten tilata ja jättää auto siihen parkkiin yöksi. Sitä paitsi seuraava päivä oli sunnuntai niin ei tarvinu etes parkkirahaa laittaa, kjeh. Ja viinikin oli S-etutarjouksessa. Halvaksihan se reissu tuli kun pääruuat, 2 pulloa viiniä ja jälkkärit makso n. 25/hlö. Ja ruoka oli ÄLYTTÖMÄN hyvää, suosittelen:) Se on vielä aina plussaa ku saa potuille ilimasen dipin, nam.







Noo, se siitä fiinistä illasta kun päädyttiin kuitenkin opiskelijakalijalle Linja25:seen (ehkä Oulun kauhein räkälä, ja töykein palvelu mutta iha rento mesta muuten:D) Tuo on siis semmonen baari mikä on niinku tehty bussiksi :D Siellä on niinku niitä linja-auton stop-painikkeita, bussipenkit jne. Huotareittenki perhe liittyi meijän seuraan ja mentiin vielä yhille Graaliin:) Oli oikein mukavata ja lissää tämmösiä extempore-auto parkkiin-viini kurkkuun -iltoja! (halpaan opiskelijahintaan, kiitos:)

Hyvöt yöt! 
<3 Iina





2 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...