tiistai 25. syyskuuta 2012

TIME FLIES WHEN YOU'RE HAVING FUN

Joku varmaan jo Facebook-päivityksestäni lukikin että viikonloppuni oli oikein mukava ja menevä...erittäin mukiinmenevä! Hehe. Oli kyllä hassua ja hauskaa ja hassunhauskaa. Ei helekkari millä sanaleikkipäällä mää oikein oon? Jospas nyt vain tästä kertoisin että mitä mää hommailin ja yrittäisin olla vitsikäs joku toinen kerta.

No, perjantai oli ihan perus, 10 tuntia koulua. Luentojen välissä ennätin käydä Palje-kirppiksellä, josta löysin kuvissa näkyvän ruskean tuubikaulahuivin 5 eurolla. Voi voi, toivottavasti me saadaan mun ystäväni Paaken kanssa edes jotenkin kerättyä itsemme jatkossa nuille perjantai-illan espanjantunneille. Nimittäin nyt kaks viimestä kertaa on ollut melko levotonta touhua. :D

Lauantaina mut sitten häädettiin kotoa. Juu'u, pojat meinas olla astetta reippaampia (ja oudompia?) ja tehä kouluhommia lauantai-iltana meillä ja Lauri halus minut siksi ulos talosta! Oon kuulemma häiriötekijä? Minun höpöttäminenhän on vähintäänkin mieltä virkistävää ja kotosaa, eikö? :D Ensimmäistä kertaa ikinä jouduin lähtemään evakkoon. Säälittäväksi yritykseksihän se jäi, kun 4 tuntia yritin löytää itelleni jotain evakkopaikkaa (bilekaveria) mutta kukkaan ei ollu missään! Eli enhän mää mihinkään evakkoon sit edes päässy seikkaileen niin datistelin kotona vaan hiljaa sen illan, että pojat sais koodailla rauhassa. Ja kyllä ne oikeesti koodailiki! Muutaman kaljan olin näkevinäni, mutta yllättävän ahkera meininki. 

Kello oli 22.30, pojat oli jo kouluhommat tehneet. Mää en ollu siltikään vielä luovuttanut evakkoon lähdön suhteen vaikka sille nyt ei enää tarvetta ollutkaan - niin kova hinku oli päästä tuulettumaan monen viikon tenttilukemisten jälkeen. Ja kerran olin kerennyt jo paplarikiharat vääntää päähän, niin eihän semmosta vaivannäköä saanut heittää hukkaan. ONNEKSI, ihanainen, Rollosta Ouluun muuttanut vanha tanssituttu ja nykyinen blogikamu Sita innostu lähtemään mun kanssa ulos ja meillä oli kyllä loppujenlopuksi aivan huippuhauska ilta:)

Sunnuntaiaamu meni möllöttäessä kotona. Päivällä tsemppasin ja sain itestäni jopa ihmisen näkösen, että pystyin lähtemään Sitan kanssa päivällistämään Fit Wokkiin ja vielä jälkkärille Coffee Houseen. Oli kyllä herkkuruokaa, nams! Illalla vielä treffattiin koulun tyttöporukan kanssa elokuvan merkeissä - ja mikäs muukaan leffa ois voinut olla kyseessä kuin Magic Mike;)

Desktop2zzzzzzIMG_593232IMG_5953
Kummasti kikatutti kun otettiin kuvia 8)

IMG_5962

Saa nähdä mitä tämä viikko tuo tullessaan! Viikonlopun Lapin reissua odotellessa:) 
Katotaan saanko yhtään kuvia sieltä tänne, kun kamera on huollossa! Jaiks!

T.Iina


4 kommenttia :

 1. Vitsit miten suloinen olet! :) Ja tosi kiva asu myöskin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiiiii kiitos! Tulimpä tästä kommentista hyvälle tuulelle:)

   Poista
 2. Tämä on kyllä tosi kiva ja rennon näköinen asu!:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...