tiistai 11. syyskuuta 2012

SYKSY ISKEE, TALVI HIIPII

Ootteko huomannu miten kylmä yhtäkkiä on tullu? Siis aivan yhtäkkiä?! Tuntuu että ihan parissa päivässä koivujen lehdet on vaihtanu väriään keltaiseksi ja aamuisin autokin on aivan kohmeessa. Mää laitoin eilen vielä töihin balleriinat jalkaan ja voin kertoa että se oli virhe! Aivan jäässä, hyrr..

Syksyssä ja alkutalvessa eniten perseestä on marraskuu. Anteeksi nyt kielenkäyttö, mutta c'moon onhan se ihan turha kuukausi tässä meijän länsimaisessa kalenterivuodessa? 24/7 pimeetä, pimeetä, märkää, märkää. Ja vielä lisää pimeetä. Ja kaamosmasennukselta ei voi välttyä, eikä niin ikään kaamosflunssaltakaan. Mun puolesta maapallo vois ottaa tossa lokakuun lopulla vähä spurttia ja skipattas marraskuu nii oltais äkkiä siinä joulun tienoolla jo:D Hehe. No okei, kaikki te joilla on synttärit ja isänpäivät ja muut marraskuussa niin, tietenkin, juhlat ja merkkipäivät on aina kivoja:)

Mää en oo mitenkään koskaan sen kummemmin ollu innostunu syksyn ruskasta (enemmän pidän valoisasta keväästä), mutta onhan se ihan kaunista ja omalla tavallaan aika eksoottistakin. Lähdetään parin viikon päästä viettämään Laurin porukoiden viiskymppisiä Lappiin ja veikkaan, että sillon siellä on tosi upeat maisemat. Toisaalta syksyssä on kyllä ihanaa se, että saa hyvällä omallatunnolla kaivautua sohvan pohjalle möllöttämään töllötintä, laittaa oikein vimpan päälle hyvää ruokaa ja kynttilöitä palamaan sekä nauttia syysillan tunnelmasta kotona oman kullan kainalossa. Ai että.
kuvat Google kuvahaulla Autumn ja ihana syksy

Ja on syksyssä ja alkutalvessa onneks vielä jotain muutakin positiivista, nimittäin vaatteet ja pukeutuminen. Saa pukea kevyitä kerroksia erilaisia syksyn kuoseja ja värejä päälle. Mää rakastan melkein kaikkia värejä ja voisin pukeutua lähes minkä värisiin vaatteisiin vain (no okei, aniliinin punanen, vaalean violetti ja neonvärit on jotaki aivan kauheeta) mutta pohjimmiltaan oon pukeutumiseni suhteen vuodenajoista syksy: sonnustaudun mieluiten beigen, ruskean ja vihreän murrettuihin sävyihin, Aika ironista kyllä, kun tuo syksy ei noin muuten ollut mikään lemppariaika vuodesta.

Tämä beige pipo on H&M:ltä ostettu 2:lla eurolla (!). Siihen vielä kun löydän mätsäävän putkihuivin ja lapaset. Jaaaa uuden takin ja kengätkin vois hankkia, ja uuden laukun myös tietenkin:) hehhe, näin se syksy on ennenkaikkea inspiroivaa aikaa! Vaatekaapin kannalta rikastuttavaa ja lompakon kannalta köyhyttävää :D

DSCN4465

<3 iina

2 kommenttia :

  1. Parin viikon päästä voi olla että lapissa on ruska-aika jo ohi! :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä me tuossa just mietittiinkin, mutta toivossa on hyvä elää:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...