sunnuntai 15. joulukuuta 2013

BLUSH PROFESSIONAL MEIKKIPALETIT

Mainitsin aiemmassa postauksessa hankkineeni pari meikkipalettia ja testaavani niitä pari päivää, jotta voin muodostaa niistä jonkinlaisen mielipiteen. No, se varmaan kertoo jo jotain, että perjantaiaamuna klo 8 töihin lähtiessäni laitoin ruskeaa luomiväriä ilman sen kummempia pohjustuksia ja illalla nukahdin vahingossa niin äkkiseltään, että unohdin poistaa silmämeikin, ja SEURAAVANA AAMUNA herätessäni luomivärit olivat vielä siistin näköisenä paikallaan! Oh yeah, I'm in love.

KUVA6

Tilasin yhteensä 3 palettia Pretty.fi -verkkokaupasta ja toimitus tuli todella nopeasti, kahdessa päivässä. 

Tässä ostamani paletit tarkemmin: 

PC142559 PC142557 PC142553 kuva5 kuva4

1. Blush Professional 88 Colour Eyeshadow Palette luomiväripaletti, 14,99€

Upea luomiväripaletti jossa 88 värisävyä, matta- ja helmiäissävyissä. Paletissa meikkipeili ja mukana kaksi applikaattorisivellintä. Paletin mitat noin 23 x 16 cm. 

kuva3

2. Blush Professional 6 Contour / Blush Palette poskipuna- ja korostusväripaletti, 14,99€

Kuuden sävyn korotus- ja poskipunaväripaletti jolla toteutat näyttävän kasvomeikin. Sävyt luonnonvaaleasta tummaan ruskeaan. Värinapin halkaisija 6 cm, paletin kokonaismitat n. 22 x 15 cm.

kuva1

3. Blush Professional 28 Colour Neutral Eyeshadow Palette luomiväripaletti, 15,99€

Upea neutraalisävyinen luomiväripaletti jossa 28 värisävyä matta- ja helmiäissävyissä. Paletin mitat n. 23 x 15 cm. 


Ehdottomaksi lempparikseni on jo nyt muodostunut tuo kolmas ruskeasävyinen luomiväripaletti, jossa vaan kaikki sävyt on aivan täydellisiä. Harvoin löytää enää mistään sellaisia luomiväripaletteja, jossa olisi noita mattasävyjä. Varsinkin näin talvisaikaan helmiäissävyt arkimeikissä saattaa näyttää todella suttuiselta. Mattasävyillä saa tehtyä huomaamatonta syvyyttä meikkiin, esimerkiksi vain varjostamalla hieman luomivakoa.

Tykkäsin myös tuosta ensimmäisestä luomiväripaletista. Pretty.fi:llä oli tosi monia erilaisia värikkäitä paletteja, joista valita. Päädyin tähän juuri siksi, että se sisälsi sekä matta- että helmiäissävyjä ja peilin, eikä paletti ole liian iso. Tässä, kuten myös tuossa ruskeasävyisessä paletissa värien pigmentti on todella hyvä ja levittäytyvyys myös. Luomiväri ei myöskään varise yhtään poskelle. En malta odottaa kevättä ja kesää että pääsen leikkimään kaikilla noilla eri väreillä! 

Tuohon poskipunapalettiin olin ehkä hieman pettynyt. Värit ei mielestäni häivyttyneet hyvin iholleni, vaikka pohjalla oli meikkivoide+puuteri. Mikäli tuotteisiin ei ole tyytyväinen, on ne myös mahdollista palauttaa verkkokauppaan. Mulla tulee kyllä varmasti tämä kuitenkin käytettyä niin en jaksanut lähtä joulun alla pääpostiin jonottelemaan tuntikausiksi, eikä nämä onneksi olleet kovin kalliita mitkään. Nuo luomiväripaletit suorastaan edullisia!


-Iina-

Ps. Nämä paletit ovat myös oiva joululahja tyttärelle, kaverille tai äidille! 

Huom! Tämä ei ole mainos.

1 kommentti :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...