maanantai 9. joulukuuta 2013

TIE MY HAIR BACK

On ollut tosi virkistävää käydä viime aikoina vähän ulkona "tuulettumassa". En oo koko syksynä käyny kertaakaan ulkona niin, että ois saanu kunnolla laittautua hiuksia ja meikkiä myöten. Nyt pikkujouluaikaan saakin hyvällä omallatunnolla panostaa itseensä :) Musta tuntuu että oon koko syksyn hiihelly tuolla jossain pieruverkkareissa suunnilleen, niin oikeasti, ihan kivaa vaihtelua tämäkin :D

Alla kuva pika-kampauksesta, jonka tein viime torstain teatteri-iltaan. Käytännössä kampaus tehdään niin, että hiukset laitetaan ponnarille ja ponnarin alaosasta otetaan suortuva, joka letitetään ja solmitaan pienellä kumilenkillä. Loput hiukset pujotetaan valkkiin, jonka ympärille hiukset kiedotaan haluamallaan tavalla. Letti jää valkin ulkopuolelle. Kun muut hiukset on kiinnitetty, letti harotaan mahdollisimman leveäksi ja pyöräytetään nutturan ympäri ja kiinnitetään pinnillä :) 

PC072519-001
(kukaan ei sitten nää tuota törröttävää pinniä)

PC072512-001

PC072492-001

PC072505-001

Myös meikkeihin ja etenkin meikin pohjustukseen olen nyt yrittänyt jossain määrin panostaa, kun kasvot rasvottuvat minulla nykyään normaalia enemmän ja meikki tuntuu valuvan ja tuhriintuvan helpommin kuin ennen. Ostinkin yhdestä nettikaupasta sellaisia aivan iiihania ja edullisia luomiväripaletteja, jotka ajattelin teille omassa postauksessaan esitellä! Sain paketin vasta tänään postissa, niin ajattelin, että testaan luomivärejä  ensin muutaman kerran, jotta tiedän pystyykö niitä tosissaan suosittelemaan!

Energistä alkavaa viikkoa kaikille!

-Iina-

2 kommenttia :

 1. Aivan ihana kampaus! :) Kaduttaa niin, että menin leikkaamaan omat hiukseni lyhyiksi, eikä niillä mitään tuohon suuntaankaan enään taiota :D Muutenkin sun blogi iski muhun ja jään kyllä seurailemaan! :)

  http://j-ennas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos ja tervetuloa !:) Ja kyllä ne hiukset siitä onneksi kasvaa!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...