maanantai 30. joulukuuta 2013

JOULUPUUMME

Me ollaan vietetty aika suuri osa joulun ajasta "kotikodin" lisäksi täällä meidän omassa pikkukodissamme. Monet meidän ikäiset eivät välttämättä jaksa omaan "opiskelijakämppäänsä" laittaa joulukoristeita ja muita, koska kuitenkin menevät jouluksi perheensä luo. Minä kuitenkin kaipasin jo viime jouluna meille joulukuusta, ja täksi jouluksi hankin sen jo hyvissä ajoin tuomaan joulufiilistä (niin mehän taidettiin laittaa tää joulukuusi esille jo marraskuun lopussa, haha :D). Tarkotus oli leipoa piparkakkukoristeitakin tuonne sekaan, mutta ois mennyt ehkä vähän levottomaksi.. ensi jouluksi aion metsästää oikeita männynkäpyjä oksille ;)


Robert's Coffeella ihastuin joulukahviin ja yritinkin väsätä sitä täällä kotona, lisäämällä kahviin kanelia ja kardemummaa.. ei siitä ihan tullu sellasta kun Robertsilla mutta jouluisen makunen oli silti! Vois koittaa laittaa mausteet suoraan sinne puruihin ens kerralla ja kattoa suodattuisko se sitten paremmin. Sattuisko keltään löytymään reseptiä joulukahviin?

En voi uskoa että joulu on jo ohi :( Vastahan sitä pääsi kunnolla fiilikseen! Kohta pitäis alkaa jo töihin ja kouluunkin orientoitumaan. Tällä hetkellä Uuden Vuoden suunnittelu ja joulualet vie onneksi mun ajatukset kyllä ihan täysin muualle tuollaisilta velvollisuusasioilta, heh ;D

Iina

4 kommenttia :

  1. Ihana tuo kuusi! :) ja ääh en usko minäkään vieläkään että joulu meni jo :/

    VastaaPoista
  2. Toimisikohan piparkakkumauste kahvinpuruihin sekoitettuna? :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...